nuffnang advert

Thursday, November 4, 2010

tajuk yg aku tak bole blah...

salam semua...
ari ni lambat sikit update....pagi2 dah ada org bikin aku panas....ni dah cool baru boleh update..abaikan orang tu yg memeningkan kepala aku...janji keje aku jalan...

Korang pernah dgr tak tajuk2 kat bwh ni...wei, aku x boleh blah tajuk cenggini...skema nya Allah saja yg tau...

 aku x yah citer channel mana korang tau dah kan?

hahaha...x bole blah....ni lagi satu tajuk...wei...korang kata nak menarik minat remaja tgk channel korang kan? buatlah tajuk yg catchy sikit...kalau tajuk mcm ni, aku yg tua ni pun tak sanggup bukak channel ni weh...

p/s: tak tak...aku bukan perosak bahasa, malah aku cinta bahasa melayu kita...tapi pada aku kita boleh buat something yang lebih segar tanpa merosakkan bahasa kan?

18 comments:

Fieza79 said...

sama la fieza kalo ada org bikin panas ati nak update blog pon malass...geram nya psl...hehee

mmg skema la...hahaa

..::SangRatoo::.. said...

heheh..Da..tu laa tajuk paling catchy yg dorang boleh create..kelakar tul :P

azzey said...

wahida: tajuk yg camne yg sesuai ek? hi3....

Mamamya said...

tajuk yg ke-2 tu mmg x tahan sungguh lah... ;)

Dee said...

tajuk skema je..hihihi..

jeBateja said...

yg tulis tu...BM tak lulus kot....

nieda said...

takut skema giler

mR.sYaH said...

hahah... mmg xkn tgk pun..

wahida said...

fieza79: biasalah kat opis saya ni...nak ikut mood dia aje...

sangratoo: aku pun rasa lah jue..pada dorang tu tajuk paling hebat la tu yg dorang dpt buat..

azzey: tajuk yg x memeningkan utk aku baca...

mamamia: kan?? hahaha!!!

wahida said...

Dee: mmg skema habis...x bole blah...

jebateja: x baik ko jebat...

nieda: jgn takut nieda...orang jugak yg create tu...hehehe...

mr.syah: saya pun x kan bukak channel kalau cenggitu kekdahnya...

AEDAN said...

Tajuk karangan masa sekolah rendah dulu lagi Bagus....!!!!

wahida said...

aedan: betul tu aedan...hahaha!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

keh keh keh
biasala tu..tibi gomen..keh keh

wahida said...

mek rose: hahaha...gitulah gamaknye..saya rasa patut tibi gomen ni kena amek yg muda2 bekerja...biar lg segar pengisiannya..x gitu??

AEDAN said...

Bukan pengacara yg muda muda tak nak kerja di TIBI GOMEN..
salah satunya sbb "MAKE-UP" dia pun tak up to date..!!!
Elok2 muka belia remaja nampak macam Hjh wan chik daud nanti....!!!! kelassszz ke...????
so mcm mana nak ada idea baru utk tibi gomen...!!!

wahida said...

aedan: woi, marah benar nampaknya ko ni Adan...

Beruang Madu said...

hahahaha.... setuju bahhhh..... asal jangan ada mana mana mangkuk yang buat drama orang solat pakai lipstik macam drama CHINTA tu sudahlah... mencik aku

wahida said...

abang bear: wah..abang pun layan CHINTA ke? hebakmu bang....