nuffnang advert

Wednesday, November 3, 2010

aku tau korang lapar kan??

semalam n3 aku sedih kan pasal adik....terima kasih pada yang bersimpati dan doa korang supaya adik cepat baik...jadinya ari ni n3 aku n3 happy pulak...n3 makan2...ngee..kali ni kami makan seafood di Suraya Seafood, Rawang...makan kat sini mmg sedap giler dan service pun cepat....sangat berbaloi beb!!


sementara tunggu food sampai, layan kopok dulu!!

 x sah x de sambal belacan...

 kali ni kami order siakap stim limau..terbaik wok!!!

 cendawan sos tiram..sedap jugak...

 ni wajib order kalau kami makan seafood...sotong tepung...

 ah sedapnya tomyam campur ni...ah sedap ....ah sedap...

ni paling terbaik di abad ni...sedap tahap gaban...nama dia lala masak pedas....sedap banget!!


aku tau korang lapar kan? tu pasal aku buat n3 ni...saja nak bagi korang terliur...hahaha!!

21 comments:

azzey said...

wahida: sedapnya menu2 tu sume! laporrr!!!!!!! *tetiba*

p/s: slm ziarah & slm kenal....

Fieza79 said...

sedap nya suma makanan tu...kenyang giler kalo dpt makan suma tu...

lawa2 la gamba wahida...suka tgk..clear..pakai DSLR ke..hehee

jeBateja said...

Hampeh tul...mmg buat den rasa LAPAR yg teramat sangat.....

Mrs.Eady said...

alahai laparrrr..!!!!!

~ yus ~ said...

baru lepas makan, tp still terliur tgk pic ni semua..huhu

wardah said...

kenapa entry makanan juge? lapar tahu tak?

ahahahaha

Wawa~* said...

HAAAAA... jumpeeee pon blog wahida.. ngeh ngeh ngeh.. berjaya ku jejaki :P

pehhh, besh lar menu2 kat atas.. aduh, lapar sy dibuatnyer.. nyum3...

sha a.s said...

naseb baek sy tgh kenyang! so x la tergugat..hehh!

Dee said...

sedapnya wahida..terliur tgk food2 tu semua..

[r][a][y] eusouff said...

makkk aii sodappp ehhh
lapar den dibueknyo
hahahah

pleasure knowing you wahida ;)

My Little Diary said...

yumyum.. sedapnya.....
blog yg cantik...

chugie said...

hi..salam kenal juga!

nice piccas! org tengok pun bleh terliuq tau..

sy tinggal di kg melayu sri kundang, dekat area tasik biru tu.

awak kat mana ek?

Momma Mia said...

aisehman.. pepagi dah lapo nasik & lauk cam kat atas tuh...

wahida said...

azzey: sedap kan? hehehe...thanks drop by my blog..

fieza79: cantik eh..saya x pakai DSLR..kamera cap ayam je fieza...

jebateja: aku mmg saje nak buat ko lapar jebat..hahaha!!!

mrseady: hahaha!!saja nak bagi izwa lapar...

yus: hehehe...itulah penangan wahida..baru pas mkn still terliur kan?

wardah: sapo lg n3 mkn ni fie?

wahida said...

wawa: x dpt jumpa saya? hehehe...terima kasih kerana sudi bersusah payah cari blog saya ni...ahaks...

sha: x pe... next time aku akan buat ko tergugat jugak...

dee: paling best lala tu dee...

ray eusoff: nice knowing u too ray...thanks follow me..

MLD: blog yg cantik? awak org yg ke seribu satu ckp mcm tu...hahahah!!!thanks follow me..

chugie: nice pic? tq tq..hah? awak duk kundang? dah dekat ngan saya tu..saya kat bdr tasik puteri, rawang..anyway, thanks follow me..

momma mia: tak pe..sabar ye momma mia..anyway, thanks follow me..

Mamamya said...

paling menarik siakap stim tue....menu wajib setiap kali makan kat luar selain siakap 3 rasa....

p/s: sya dah follow.....

wahida said...

mamamya: saya pun..wajib order siakap stim tu selain sotong tepung...thanks follow me ...i like!

rasp said...

mmg menggiurkan :)

wahida said...

raso: yer..mmg menggiurkan..thanks follow me...

Beruang Madu said...

Ni yang silap ni... baca entry ni lepas makan malam so nak komen kritik sikit lah...

1) Rasanya yang terbaik tu ada kat Kuala Selangor sana... tapi yg kat sini tak pernah rasa lagi hehehehe

2) Apasal goreng tepung tu macam katak kembung jer... hahahaha

3) Next kalau amik gambo tomyam tunjuk sikit isik dalam dia.. nanti orang ingat sup kosong pulak...

jangan marah... I lap u... hehehehe

wahida said...

abang bear: 1) saya pulak rasa K.Selangor tu x delah sedap mana...tapi mungkin abang dapat kedai yg sedap kot...
2) hahahaha!!!! lawak giler la abang ni...saya tgk balik mmg macam katak kembung la..betul lah bang!!
3) ok..ok...otai dah bagi pesanan tu..tunjuk ajar ku sifu!!

x marah pun....saya ok jer....