nuffnang advert

Wednesday, November 10, 2010

otak-otak place....

sebenarnya n3 ni dah lama, tapi ni baru ada kesempatan nak masuk dlm blog...

aku n my hubby  makan kat sini lepas tgk wayang citer 'The Other Guy' yg lawak sengal tu....

aku tanya la kat akak yg meniaga kat sini, apasal ada basikal? dia kata bagi nak mengimbau kenangan zaman silam...dia kata lagi kalau makan otak2 ingat basikal ni...apakah????? jawapan yg sgt sengal!!! apahal lak kalau mkn otak2 ingat basikal? chet!!!

 ni lah menu yg aku mkn kat otak-otak place tu...tajuk menu ni aku x hengat.....kata kedai otak2, tapi otak2 yg diletak kat atas nasi tu mmg sikit...kedekut!!! chet lagi sekali!! kak, aku mkn otak2 ko ni aku x ingat kat basikal ko pun?

17 comments:

Mrs.Eady said...

hahahaahhaahahhaaaa............mkn otak2 ingt otak kakak tu ok!jgn ingt beskal dia tuh!

hahaaha..ape nyer kedekut daaa otak 2 kerat jek!name je kedai otak2 tapi otak kedekut beb!

~ yus ~ said...

Rasanya basikal tu mengimbau kenangan silam akak tu Wahida, bukannya pada pelanggan dia. Mana tahu, kot2 dulu dia jual otak2 sambil kayuh basikal tu kan, nostalgia tu... sekarang dah boleh bukak kedai besar pulak...:D

Sue-Rya Qistina said...

haaa..ni yg nk marah ni..dia tamo mam otak2 kt kedai kita...marah ni..hehehehe...

nieda said...

haha...agaknya basikat tu nostalgia jual otak2 naik beskal kot

NM02 said...

ala jah,

mungkin dia ada memori indah antara otak2 n basikal tu kot. mungkin dia tgh mkn otak2 dia kenal ngan laki dia skang kot. hahahaha

banyak aku nak huraikan ni. tapi takut kau ludah aku je.

jgn mare ye jah. lebiu!!!

sha a.s said...

terus jem otak aku bc n3 ko neh...eheh

along said...

otak2 + basikal dia... = ???entah!!!!... lepas ko makan kat situ...otak ko serabut tak...pempuan...sedap tak??? ni mesti nan hadoh kan... tak sedap kan..????kak long tau...ape bende pung yg ko makan klu makanan tu sedap...pujian ko tu..melangit... ye tak....

chugie said...

hehehe.. tp nasi lemak die lain dr yg lain lah..

jeBateja said...

tapi...pinggan dia cantik lah...ingat pinggan jer laaa

wahida said...

mrseady: ingat otak kakak tu? hahahhaha!!!! mmg kedekut tul!! ada ke 2 kerat je bagi otak2 tu...kecik lak tu...hampeh tol!!!

yus: agaknya lah tu kot yus...hiks...

sue-rya: sue, ko mmg bukak kedai otak2 jugak ke? ya ampun!!! aku haram x tau, sue!! anyway, kalau mkn otak2 kat kedai ko, ingat apa pulak?hehehe...

nieda: saya pun rasa nostalgia dia kot...

mek jah: nape aku nak ludah ko jah? aku kan baik orangnya...x tergamak aku buat mcm tu kat ko jah...

wahida said...

sha: entah la sha, aku pun jem dgr statement akak tu...

along: mana ko tau long? ko mmg kawan aku yg memahami aku dari dulu sampai sekarang la...ko mmg best!!!

chugie: lain tang mana? tang otak2 kot...

jebateja: ko biar betul jebat...aku tgk pinggan dia biasa jer....hiks...

NM02 said...

jah... pandai kau belakon kan.


hebattt....
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

wahida said...

mek jah: aku x pernah berlakon jah..sedih aku ko ckp mcm tu...hiks...

Wawa~* said...

ape ke sengal lah jawapan makan otak2 ingt beskal?? apa dia ada letak tayar or rantai beskal ker lam otak2 tu?? hahaha...

wahida said...

wawa: hahaha...letak rantai basikal? hahahaha lagi sekali sambil guling2...

Sue-Rya Qistina said...

Kak Wahida: OMG!! akak xtau??saya ade update kt blog aritu..(ni sah2 x bace blog kite..huhu..sedey r cmni..actually, kitorgnye kedai kt area shah alam n puchong..maklum la, biz baru nk bermula..klau mkn otak2 kt kedai sue, ingat sue je la kak..hehehe

wahida said...

suerya: ok..ok...pas ni kalau aku nak mkn otak2 aku koling2 ko ek...sori bebeh...lebiu...