nuffnang advert

Thursday, November 11, 2010

cik ciku.....

uikkk....lama benar rasanya x makan buah ciku.....tgk orang jual ciku kat tepi jalan, terus aku suruh hubby berentikan moto...berenti!!! berenti!!!! huh...aku dah mcm polis kejar penjenayah ko....punya lah aku xcited gile tgk ciku....

 aku rasa ada dekat 5 tahun aku x makan ciku kot....ko biar betul wahida, 5 tahun x jumpa ciku....eh, betul aper.....

ciku yg dah dikopek, perggghhhhh...manis ko ciku ni...bau dia pun sweet je....sedap dihidang sejuk2....kalau bapak mertua lalu belakang aku x nampak dah ni....hiks....


oklah....nak jln BW jap...sok2 kalau ada masa aku update citer di bandung ye...x banyak pun gambar, sbb giler shopping kat sana, mana yg ada je lah yek....

15 comments:

Fieza79 said...

fulamakk...ciku..kita suka sgt2 tau...sedap ahh mkn sejuk2...

Mamamya said...

a'ah la kan...lia pun dah lama x makan ciku nih...b'thn juga lah.....ssh nak jumpa org jual ciku kat tepi2 jalan ni.....

yg dah di kopek tu btl2 m'goda tekak lah...... :D

nieda said...

sedapnya ciku..susah nk cari kalau bkn musim..nak sikit???

chugie said...

alamak.. cedapnye tengok cik ciku ni..fav sy ni!

nanti balik kg nak ambil lah!

Mrs.Eady said...

tak mkn ciku...kekekke...

NM02 said...

kau takde la nak bawak skit kat aku yg tgh sakit ni kan...




larikk!!!!!!

Momma Mia said...

Ya Allah
sedapnya itu ciku
ada lagi kaaa, jual pun takpe
janji sedap...

Momma Mia said...

Dear Wahida,
Supplement tu boleh juga amik if you tak Breastfeeding. kalo bukan set BF u boleh amik mkn bcmplex dan vita C utk indirectly cegah penat stress.

Trial pack dia kami panggil set A(OPTIMUM HEALTH)
[PRICE: RM80 only]
30 tabs of Vitalea/ Multivitamins
30 tabs of B Complex
45 tabs of Vitamin C

kalo berminat bleh sms or email me yer...

~ yus ~ said...

Alamak Wahida. Favorite akak ni, ciku!!!. Lama juga dah tak makan, tak ingat berapa lama, aduhai terliur tengoknya...Dulu2 belakang rumah atok ada pokok ciku, tapi sekarang dah di tebang...susah kan nak dpat ciku sekarang...:D

Ati Masrif said...

salam kenal.

baru2 ni masa demam ..teringin sgt nk mkn ciku tapi tak jumpa...emmm sedapp..manis..

Ati flw yer...sudi2 dtg rmh kita ^_^

wahida said...

fieza79: suka eh...kita laaaaaagi suka.....sedap kan hidang sejuk2...

mamamya: mmg susah nak jumpa org jual ciku neh...tu yg teruja lebih tu...

nieda: bila dia punyer musim ek? mmg jarang sgt jumpa la...

chugie: kampung kat ne? ada ciku ye...nak ikut!!

mrseady: x mkn ciku? rugi beb!!! hehehe...

wahida said...

mek jah: ko sakit ape kalau ko dok sekeh2 kepala aku jah? muahahaha...

momma mia: saya berminat, nnt saya free email yer...

yus: laaa...nape tebang pokok ciku tu? sayangnye...dah la sekarang ni susah nak jumpa ciku....

ati masrif: thanks drop by my blog...jap lagi saya singgah umah awak..tunggu yer...

rasp said...

i pun suka makan ciku...
tapi cam dah lama tak makan huhuhuhu..
tingan lah plak..

wahida said...

rasp: wooo..sedap woooo....

Stephensmlpf said...

tak mkn ciku...kekekke...