nuffnang advert

Monday, November 1, 2010

korang!!!!!!! korang!!!!! korang!!!!!

salam semua!!

update!!
lama tak jumpa korang kan...hehehe...hampir sebulan aku x update..mula2 aku hilang 2 minggu...masuk satu n3 aku senyap lagi 2 minggu...sori ye kengkawan...terima kasih kepada yg sudi bertanya ke mana aku menghilang selama sebulan ni...terima kasih kerana merindui cerita aku...sebak jap....

banyak perkara yg terjadi kepada aku dan family..banyak kenangan manis dan pahit berlaku dalam masa sebulan ni...apa pun aku enjoy my life!!!
tunggu ye...sok aku update lagi...gambar2 di Bandung masih berada di tangan my SIL...sekarang aku jalan dulu umah korang ek...sayang korang!!!

bye!!!

12 comments:

NM02 said...

tq barang2 dari bandung utk aku dan hubby. kau mmg best! terbaik wok!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takpe..take ur time..:-)

Mrs.Eady said...

owww....mghilang pg bercuti rupa nyer....ku ni ternanti-nnti kemane mghilagn kwn ku sorg nie...

along said...

la...lame menghilang rupe nyer...gi...jalan2 yek.....

nieda said...

update citer yer esok.

jeBateja said...

ehhh...ado....ingatkan kono sorok dek antu ko....ahakz....

wahida said...

mek jah: aku mmg best kan? hahaha!!!!

mek rose: tq rose...i will take my time...

mrseady: bukan setakat gi bercuti je...anak sakit pun ye jugak...

wahida said...

along: jalan2 cari makan..hehehe...

nieda: insyaallah, nieda...

jebateja: kene sorok dek antu kat Indon sana nun..hahaha!!!!

along said...

makan lagi....ermmm.....sampe ke bandung...eeee...dasat la..ko...ahakksss...

wahida said...

along: lain kali kita gi sesama nak?

along said...

nakkkk...ko je yg tak ajak...ahakkss....

wahida said...

along: x baik ko cakap aku cenggitu tau...