nuffnang advert

Monday, September 27, 2010

usia meningkat setahun lagi....

salam 18 syawal....

Hrmmmm....apa nak tulis pada pagi yang mulia ni yek?
hohoho bermula hari ini, 27 September 2010 aku bukan lagi berusia 20an... hahahha aku telah mencapai peringkat usia 3 series...

Terima kasih Ya Allah kerana masih memanjangkan usia aku..masih bagi aku peluang menikmati hidup yang bahagia bersama suami dan anak2 tersayang...terima kasih juga kerana melimpahkan aku rezeki serta kesihatan yang baik... 

Tak banyak yang aku nak wish pada harijadi aku kali ni, cuma mengharapkan aku bertambah cantik dan lebih kaya....hahahaha!!!!harap2 aku dapat melalui hari tua aku ngan baik...amin.....

14 comments:

Fieza79 said...

hepy besday wahida...yg ke berapa ni?? tk gitau pon..huhu

ye la di doa kan moga di panjangkan umo n do murah kan rezki...dann betambah tambah cantek..!

my-niezzareena said...

aku harap perhubungan persahabatan antara kite kekal selamanya. jgn serik utk kawa ngan aku yg mmg perangai mcm org tiga suku.

moga Allah s.w.t pjgkan usia kamu utk terus hidup disamping shidi, arel, aqeem dan insyaAllah kelahiran baru suatu hari nnt

kau happy tak kawan ngan aku jah?

sha a.s said...

happy birthday wahida...pjg umur murah rezeki hendaknya

..::SangRatoo::.. said...

wahhh...cantek dgn "wajah" baru ni..HEPI BESDAY DA...SEMOGA PANJANG UMUR, MURAH REZEKI DAN DIBERKATI ALLAH S.W.T..

Mrs.Eady said...

SELAMAT HARI LAHIR!
semoga panjang umur,dimurahkan rezeki yg bnyk2 lagi..hehehe...

btw..cantik 'rumah' baru.hehehe..

jeBateja said...

BMW kalau 3 series mahai ooooo..ahakz...

Apa pun selamat Hari Lahir...

Devilish-shasha said...

Beb...Happy B'day!Semoga panjang umur & murah rezeki... Aminnn 3 series tu xpenting beb..yang penting jiwa...

nieda said...

happy birthday...moga panjang umur dan murah rezeki. 3 series cuma agka aje.hehe

~ yus ~ said...

Selamat Hari Jadi Wahida...
Kalau dah masuk 3 series tu dah join group akak lah kan..hehe

ayulicious said...

HAPPY BIRTHDAY KAK WAHIDA.....
HPOE U WISH COME TRUE...
AMIN....

along said...

hepy beday wahida....la..dah masuk 3 series ke..aaahhhhakkk...grup kak long la nih...yek...hik..hik...

wahida said...

all: thanks 4 all the wishes!!! I really appreciated it...luv u all so much!! mmmuuaaahhh!!!

Beruang Madu said...

SELAMAT HARI LAHIR Kak Jah... hamboihhhh... mentang mentang baru masuk 3 series terus dah bilang tua... ni yang 4 series ni nak kat apa??

wahida said...

beruangmadu: saya x de la tua sgt...abang lagi tua...hahahah!!!!