nuffnang advert

Tuesday, August 17, 2010

to mrs zz...

tadikan...aku dapat ikan terubuk masin import mari dari Sarawak...nak tahu dari siapa? dari Mrs ZZ  @ pia yg sgt comel, yg sgt baik hati dan sedikit gediks...ahaks...

terima kasih la bebyk coz sudi ingat kat akak waktu balik Sarawak ari tu...mesti dah puas manja ngan ur mom kan?

anyway, akak akan goreng ikan tu utk berbuka nanti...seriously, ikan terubuk masin mmg membuka selera akak...nanti akak gi Bandung, i'll buy 4 u something ok...mmmuuuuaaahhhh utk pia!!!

4 comments:

nieda said...

sedapnya ikan terubuk masin

Sue-Rya Qistina said...

sedap3..hingga menjilat jari..hihi...
kruk2..cam keropok...best!

ZSqueenbee said...

Hye Akak,
Wah wah dh nk ke bandung lak..Mum pun plan nk ke bandung tp xtau ble but 4 sure bkn thun ni cz pwincez dia nk join n pwincez dia dh xde cuti tuk thaun ni...hihihi...insyaAllah ade rezeki lebih sye pun nk ikut la..grg pun sodap...

wahida said...

nieda: mmg sedap...kegemaran saya!!

sue-Rya Qistina: ahh sedapnye...mmg membuka selera...

zsqueenbee: tima kasih sekali lg bg akak ikan terubuk tu..semlm x sempat nak goreng, sampai umah lambat, tp petang ni mmg akan goreng punyer...