nuffnang advert

Thursday, August 19, 2010

malam yg enjoy!!

ok, hari ni mcm ada mud nak sambung stori sabah. kali ni citer lepas kami seharian ke tip of borneo. balik tu abg bear turunkan kami kat jamilah jewellery. jamilah jewellery tu fames kat kk. tempat jual segala jenis brooch, rantai mutiara dan mcm² lagi. dari jauh nampak mcm bukak lagi tapi bila nak tolak pintu, dah tutup upenye. dia tutup 6.30 ptg lagi. adei... so kami ke kedai depan JJ tu. kedai tu baru. mm... mcm² design jugak ada. kami borong brooch je kat situ sebab esoknye nak compare kan dua kedai tu mane best.


aku yg tgh pening mana nak pilih utk mak mertua aku...

sesi memilih brooch...

woo...giler woo masuk sini...rambang mata...

ni baru masuk sini..belum terjah jamilah jewellery, pasar malam dan pasar philiphine lg tuh...

 
tgk la mek jah tu...berkobar nak bershopping...



habis shopping, kami cari mkn lak...kali ni kami dinner di waterfront...nyaman je duduk situ..maklumlah betul2 depan laut..

kami memilih makan di sini...Oregano Cafe....sebelah ngan pasar philiphine

memilih nak makan apa...

tah apa nama nasi goreng ni aku pun x hingat...ala2 nasi goreng pataya gamaknye...along punyer..

yg ni aku ingat...sebab aku punyer...hahaha...nama dia Nasi Goreng Oregano...sodap!!

 
ni pulak ala2 nasi goreng paprik udang..hubby punyer...

nasi goreng hospital ni pulak mek jah punyer...kesian giler kat ko jah...nama nasi goreng ko sikit punye gempak, bila dpt yg ado....kesian lg sekali...

 
our drinks...yg no 2 tu aku punyer...nama dia oregano's punch...best!!



pas makan, kami meneruskan malam kami dgn layan live band...

layan live band di hotel ni....

pintu masuk ke Rumba  di Le Meridien...

ni lah penyanyi2 live band...totally dari Philiphine...

seksi....

bergelek nyanyi lagu waka waka..

aku ada dedicated song lagu Hepi Birthday utk mek jah...pas tu aku requested lagu Hero sang by Enrique Iglesias...my favourite song special dedicated to my hubby..tp bukan perempuan tu yg nyanyi...laki gay sebelah pompuan tu yg nyanyi...

kami laki bini yg layan live band dari zaman bujang lagi...



inilah group live band  tu..nama dia Chill...ok je lah dorang perform....best lg band Flying Colors kat PD aku rasa...apa pun aku enjoy mlm tu...yeh!!!



balik dah kul 1 lebih...kene tdo cepat sebab sok byk lg xtvt kami seawal jam 7 pagi...

12 comments:

Dee said...

kalo gi sabah mmg seronok tgk mutiara dorang kan..cantik2..smpi rambang mata..

nieda said...

seksi gilos yg wat performance..kalau p sana x sah tak shoping brooch

peaNut said...

wahhhhh..bestnya...cuti2 malaysia...peanut penah gak g sabah..mmg best..kaki shopping aksesori haruss sgt2 g sana kan..

wahida said...

dee: mmg betul tu dee..mmg gile la tgk pearl kat sana..

nieda: mmg seksi...tapi suara biasa2 je..betul cakap nieda..brooch antara benda yg wajib dibeli..

peanut: sabah best kan? rasa nak pegi lagi sekali..err, awak x jd follower saya ke?

Ena said...

salam singgah kembali..

nampak sedap juga erk menu2 tu.. ;D
yg lastu tu mcm nasi greng cina je kan!.. hehehe

Thanks follow me..
sy dah follow kembali ye..

wahida said...

ena: mcm nasi goreng cina? hahaha..itu namanya nasi goreng sepital...

~ yus ~ said...

cantik2 semua brooch dan pearl jewellery tu..rasa nak borong semua kan.

haha..nama pun nasi goreng hospital, patut ler rupa gitu, untuk orang sakit kan...mana boleh ada lauk bebanyak kan..hehe

wahida said...

yus: mmg rase nak borong sume...tu belum jln lg pasar mlm dan pasar philiphine lg tu...

Live. Love. Laugh. said...

wah, pilih brooch muke siyes je. tgk band pun siyes jugak. muka kena ada sinyum..heheh tp saya tak pulak sempat ke tempat yg awak pegi. takpe2 next trip!!

wahida said...

live.love.lough: ye ke muka siyes je? hehehe..maybe saya penat kot...

Mrs.Eady said...

xde ke kerongsang utk anak dara angkat mu itu?hehehehe.....

wahida said...

mrs eady: anak angkat saya tu reti ke pakai kongsang? hehehe...