nuffnang advert

Friday, August 13, 2010

Pantai Kalampunian...

salam jumaat semua....semoga sihat sentiasa hendaknye...kali ni punye n3 adalah tentang Pantai Kalampunian...kami singgah sini sebelum meneruskan  perjalanan ke Tip of Borneo..

simpang ke tanjung simpang mengayau..

inilah dia pantai kalampunian yg indah...






ada jugak rasa mcm nak cecah kaki ke air...tapi sebab hujan rintik2 pun dah turun, kiteorg buat sesi bergambar je lah...






" weh!! ombak kuat weh!! " jerit mek jah


avanza kat belakang kami tu lah yg membawak kiteorg sampai sini..

Pantai Kalampunian ni mmg berombak besar dan berpantai putih bersih sangat..Ini kerana pantai tersebut menghadap laut lepas..best sgt kat sini...teringat zaman bercinta kat PD dulu..kan yang kan?


p/s: thanks a lot to ena gebuz yg ajar aku cara nak besarkan gambar...ko mmg best lah jah...korang suka x gambar besar bagak mcm ni? tapi ni still dalam percubaan sahaja...ada masalah lg ni...harap korang bersabar kalau asyik tgk blog aku ni asyik bertukar rupa..hehehe...

10 comments:

Mrs.Eady said...

izwa pun rase nk tukar kaler blog ni atau nk tukar kulit dia.rase mcm nk muntah tgk kaler hitam tu!kekekekeke...
ape pun ku tetap jeles dgn mu & laki mu itu!kekekeeke...

Beruang Madu said...

Ampun maaf yer... ini komen dan pendapat saya, peminat blog nih... warna coklat ni tak power lah... tak best... gih carik warna lain lah.. warna cerah pun ok bah... kan ada templete yang hijau dedaunan tu... cantik jugak tu bah

nieda said...

cantik gambar, puas hati tengok..cumanya bila gambar dah besar slow nak appear..

my-niezzareena said...

wah... skang dah gambar besar jugak. hebat!!! mcm ni le baru puas nak tgk kan. best best best.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye..rindu kat ganu tibe2..ehehe

Dee said...

cantiklah pantai dia..gambar besar cantik gak..kalo camera or dslr..kalo henpon cap ayam mcm dee..lupakan jelah..hehehe..

Mrs Zz said...

Hye akak,windu sye x nih??since xngaji ngn akak jarang plak nk jmpe..poce cnne??windu la nk gaduh2 ngn akak...muahhhhh.....

wahida said...

mrs eady: tukar jgn x tukar...hehehe....jgn jeles izwa, awak pun ada happy family kan...

beruang madu: en. beruang madu, jika anda peminat blog ini, silalah jd follower saya ye..tima kasih di atas komen anda...

nieda: slow nak appear? ni yg rasa x best ni...

mek na: gambar besar mmg best, tp nieda ckp slow nak appear lah..

rose: mentang2 lah rumah awak kat ganu tu depan pantai...hehehe...terus rindu ganu eh..

dee: bila saya ambik gambar pakai henpon saya pun, saya akan kecikkan balik gambar saya, takut gambar pecah...

mrs zz: pia, akak mmg rindu kat ko since kita dah x jumpa lg dlm kelas ngaji, pia ngaji rajin2 ye..akak doakan pia cepat naik Quran...mmuuaahhhh utk pia...

Beruang Madu said...

Follower tu tak reti nak buat... tapi blog ni semakin cantik dan dilawati hampir setiap hari... hari hari sebenarnya... jangan risau...

wahida said...

beruang madu: saya x kira!! abg kena jd follower saya jugak!!