nuffnang advert

Thursday, August 5, 2010

menuju pulau mamutik....

rase mcm malas nak update pun ade...dgn pc nan hado ni, dgn terlalu byk masalah teknikalnye...huh...sabo je la...tapi sbb byk sgt request...aku gigihkan jugak ler..hehehe....
kali ni punye n3 kami ke pulau..pulau first adalah pulau mamutik...layankan aje la gambar2 di bwh ni...

di Jesselton Point..jeti utk naik bot....



malas aku nak amik port suami kiteorg deal psl harga boat ni...yg aku tau posing je dulu...
ngeh ngeh...yg pasti kiteorg dpt harga murah dan x share ngan pelancong lain hokkay...



brader kat depan ni  pemandu bot kiteorg...sokong BN bang jgn x sokong!!!



my lovely hubby...

my lovely friend...


dah pun sampai di Pulau Mamutik...




sekitar pemandangan pulau mamutik...




mcm kat miami beach laks....ahaks...

bersiap utk snorkeling...





sebelum menyelam pose jap....

kiteorg ni kalau life jacket boleh la terapung mcm tu....hahaha....

kau sayang aku x mek jah?? ( amek ko soalan maut!!)

dah ready nak pergi pulau kedua pulak...pulau manukan...abg bot dah tunggu...


kalau korang perasan, x byk gambar my hubby dlm n3 ni, coz pulau mamutik ni byk sgt batu2 kecik sampai x brape syok nak snorkeling, tapak kaki aku sampai terbelah sikit coz terpijak batu2 kecik tu..thats y my hubby surrender awal dan dia cuma sightseeing je... whatever pun, pulau tu jugak lah antara pulau yg lama kami lepak...

nantikan next n3 k, harap x bosan...

6 comments:

..::SangRatoo::.. said...

tidak..aku tidak buhsan..maken layannzz..! :)

sha a.s said...

pic 2nd last tu mcm duyong dahh...eh, kee dugong?? kihkihkih...gurau2...jgn marah

Dee said...

wah..udah smpi sabah bah..sabah mmg best!!

Beruang Madu said...

Memang betul pun Pulau pulau tu dah tak banyak tempat snorkeling... tapi diorang promote gak... Abg Bear pun pernah cedera kat situ... so jangan risau... banyak darah dah tumpah kat pulau pulau tu yer... jangan sedih

Beruang Madu said...

Errr... Wahida tanak pakai template yg baru tu ker yang blogger buatkan.. ada yang cantik sangat...

wahida said...

sang ratoo: aceh...

sha: errkk...

dee: kan? sabah mmg best!!!

abg bear: ye ke? abg bear pun tercedera jugak? tapi saya x sedih pun...abg sedih ke? hehehe... anyway, minat jugak nak wat template baru..sedang consider...