nuffnang advert

Wednesday, August 4, 2010

menuju negeri di bwh bayu....

Tanggal 25hb Julai kami berempat termasuk mek jah ngan hubby dia telah melaksanakan misi kami yg dah lama kami rancangkan since January lg...misi utk ke Sabah...Sabah yg best...best yg teramat sgt...hehehe...

Mula tu aku n hubby park keta kat KLIA kuarters merangkap rumah adik ipar mek jah..pas dah pekena mee goreng, kami direct to LCCT utk meneruskan perjuangan kami...




di rumah adik ipar mek jah...


kami honeymoon lagi...yahuuuuu...


sweet couple..


sweet friend...




beg kami berempat, yg coklat tu aku n my hubby punya..


Flight AK 5102 bakal menerbangkan kami...


beratur nak masuk flight...minah salleh depan aku tu busuk x mandi..huh!!


ada aku kisah x boleh amek gambar kat sini??



nasi beriyani bukhara utk my hubby...mmmm...sedap!!


pizza cheese utk aku...kalau pedas lg best!!


selamat mendarat di bumi Sabah...


welcome to Kota Kinabalu International Airport..


sementara menunggu transport pickup kami, amek segala risalah berkaitan Sabah..





Hilux pickup kami...jgn jeles eh coz yg pickup kami owner hotel...korang ade??hehehe....


ini dia tuan tanah Hotel Rudientel...sgt baik bah ini orang...


dah sampai pun kat reception...tgh check in..bilik was good, nice and sgt selesa...kami amek bilik yg biasa2 aje coz kami akan padat dgn xtvt kami hingga tgh mlm...




p/s: nanti aku ada masa aku update lagi eh...next n3 kami berada di pulau....best wokkk!!!!

7 comments:

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

bestnya dapat honeymoon ! yuhuu...

ayulicious said...

cepat la sambung n3 tu....klu buat biar prabih...baru syok nk bace....








p/s: penantian suatu penyeksaan...............

Mrs.Eady said...

wahhhhhhhhhh......jeles nyer dpt honeymoon!! ku ni sejak ade anak tak berpeluang nk berdua-duaan!kekekke...en.hubby takmo berenggang dgn anak.

..::SangRatoo::.. said...

wah..aku pon ske sangat bah ke sabah ni..ndak sabar lagi aku..

ZSqueenbee said...

woooooo beshnyeeeee....dating yeeee....syiokkkk la cnni...sye dating mggu dpn tau..nk gak honeymoon...bln poce bkn xleh honeymoon kan...hihihi......yay!!!!

wahida said...

wahidah: mmg best dpt honeymoon...rase nak honeymoon lagi..bole gitu?

ayu: yg penting ko tu dulu update blog...penantian suatu penyeksaan hokkey!!!

mrs eady: la ye ke? cubalah pujuk..mesti dia nak punye lah...

sangratoo: sabah best kan???

zsqueenbee: ko nak gi mane pia?

Beruang Madu said...

Selamat Datang ke Negeri Di Bawah Bayu.... terima kasih sudi bertandang ke sini