nuffnang advert

Wednesday, August 25, 2010

ape hal ni dik?


ape hal ni dik....hepi sesangat gamaknyer....menunjukkan gigi adik yg x penuh lg tu...mama confuse jap...

x kisah la apepun dik....janji adik hepi dan mama sayang adik ngan abang sesangat..
.

9 comments:

my-niezzareena said...

syukur kau ade anak anak

Mrs.Eady said...

kemain gelak nyerrr...hahahaa...

Dee said...

sakan gelak eh..

Live. Love. Laugh. said...

heheheh comel kanak2 riang sorang nih...

p/s : awak, link utk follow awak tu tak valid. internet explorer cannot display ape tah...dah 2 hari dah try. ni baru leh. hihihi

nieda said...

dah byk dah gigi adik sorang ni..jaga gigi tau

wahida said...

mek jah: sabar ye mek jah...ada rezeki ko sok lusa tu...

mrs eady: saya pun x tau nape tu..

dee: dia hepi saya pun hepi...

live.love.laugh: thanks awak...awak mmg seorang yg berusaha gigih...yyyeeaahh...

nieda: tapi dia x suka gosok gigi la nieda...

Beruang Madu said...

Mek jah?? Sapa mek jah?? Bukan Mek Nah ker?

Ni ha Mek Nah.. dah dekat 10 terakhir ni banyak banyak lah berdoa tahun depan dapat sorang yang baik dan akan menjaga mak bapak dia bila tua nanti... tapi betul tu Mek Na.. untung ko Jah ada anak... sob sob sob!!! aku nih.. uwaaaaaa....

errr budak tu happy mungkin sebab dia dapat tangkap mama ke papa dia curik makan tak??

wahida said...

beruang madu: mek jah tu mek na la bang...dia ada baaaanyak gelaran bang...tu la bang...org suruh kawin memilih sgt...err...saya n hubby curik mkn? tolong ckit ye...kami x pernah ponteng ok!!

kasihredha said...

wahhh...besarnya adik gelakkk...sure ada yg funny