nuffnang advert

Tuesday, August 24, 2010

27/ 07/ 10 kami di Gunung Kinabalu....

salam semua....ari ni aku sambung citer pasal trip kami di Sabah ye...dah masuk hari ke 3, kami dibawa oleh abg Bear melihat keindahan alam di Gunung Kinabalu...kami x panjat pun gunung tu cuma bergambar di kaki gunung saje...
Kami kena gerak awal utk sampai sana sbb kalau lambat, awan tebal dah pun menutupi Gunung Kinabalu...

pemandangan sepanjang ke Nabalu...

kabus menyelubungi suasana...sejuk seh saat neh...

kami tutup a/cond, bukak tingkap menikmati kesejukan alam semulajadi...

dah hampir sampai....

alhamdulillah...sampai pun...sejuk je kat sini...

haa...nampak x Gunung Kinabalu belakang kiteorang?

sesi berposing...

pemandangan yg sgt cantik...


ambik gambar sebyk mungkin selagi awan belum tutup itu gunung....



apa hal suami2 kita ni jah?

cuba teka yg mana satu kaki aku? yg berbulu itukah?? hiks....

kenapakah???


awan dah nak menutupi gunung...nasib la kami sampai cepat....kalau x, nan hado lah jawabnye....

kami sempat shopping T-Shirt kat sini...cantik2 design dia...

cari FM jugak....

aku suka sgt pemandangan kat sini...x jemu tgk gambar Gunung Kinabalu walaupun dah berulang2 aku tgk gambar2 ni...sgt menyejukkan hati...ada byk lg gambar kami berposing di sini, x delah aku nak upload semuanya...kang kata kami saja nak menunjuk pose romantik kami laks...ahaks...

sok sambung citer pasal canopy walk @ jambatan gantung dan poring hot spring ok....

chow bedah!!!

6 comments:

Dee said...

gunung kinabalu x pernah menghampakan..hehehe..mmg cantik sgt2..

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best nye...tahun depan my parent buat trip g sabah tau..hehhe insyaallah kalau takde aral melintang tilla akan pergi ke sabah nanti...yyeeaaayyy tak sabar lah..

my-niezzareena said...

yang laki kite tu satu hal
yg kite berdua berpaling arah tu apsal
hahaha

..::SangRatoo::.. said...

gunung kinabalu kau dihatiku..walau lagi 2.5km nak sampai ke puncak..hahaha..~

nieda said...

cantik pemandangan

wahida said...

dee: kan dee kan...x jemu saya tgk gambar2 ni...

pu3 sejinjang: wah...nak gi sabah jugak...nak ikut!! x puas la ronda sabah...

mek jah: kitakan posing ala2 model...

sang ratoo: hatiku tertinggal di gunung kinabalu...

nieda: mmg cantik...rasa nak gi lagi sekali...