nuffnang advert

Tuesday, July 13, 2010

spesis2 kucing...

kucing2 ni biasa aku tgk dan jumpa, walau comel sekali pun, aku tetap x boleh pegang jauh sekali nak membela kucing...bukan sebab apa...cuma aku n anak2 ada lelah...so, kalau anak aku mintak nak bela kucing, mmg x dapek lah den nak nolong...

kucing seperti di bwh ni biasa aje aku tgk....




tapi bila masuk part kucing yg ni, aku jd geli geleman lak nengoknya...

sbb dia x de bulu....siyes aku geli neh...kalau org lain dah biasa tgk tu aku x tau la...yg pasti aku baru first time tgk dan aku sgt lah geli melihatnya....sori ye pd penggemar kucing...aku punya tahap geli sampai yg amek pic ni my hubby yg tlg snapkan...aku nak upload gambar ni pun meremang bulu roma aku...eeiieie...!!!!


eeiiiieeeiii!!!!! geli mak!!!!

15 comments:

Mrs.Eady said...

isyy...mmg same la mmg geli giler ngn kucing nih!yaarrkkk...kalo tgk dekat2 mcm nk muntah pulak!

Dee said...

sy pun geli gak..n mmg xkan bela kucing di rumah..sbb malas nk jaga..hehehe..

Pai the Mrs Razif said...

pai memang suker kucing and sblm peknen dulu ada bela kucing. Tp, bila nengok kucing xder bulu ni rasa geli lak. Macam alien la kan?! Hahaha..... Sian dia. Memang jenis xder bulu or bulunya dicukur?

nieda said...

ada gak kucing takde bulu..saya pun kureng kucing..ada pengalaman pahit..masa kecik dulu ada kucing cakar..sampai sekarang masih ada parutnya

my-niezzareena said...

mak pun geli jah!!!!!

wahida said...

mrs. eady: kan?

dee: saya pun x suka bela..nnt bulu melekat kat sofa..adeeii...

pai: kucing ni mmg x de bulu..salah satu spesis kucing..hahaha...mcm alien? klaka la ko ni..

nieda: awak ganas ngan kucing kot..tu dia cakar...hehehe...

mek na: benda lain ko x geli lak kan jah? larikkss...

aLyNnZ said...

salam ziarah..
br berkesempatan jenguk blog wahida..

comeinyer kucing2 nie..lebey2 lagik kucing parsi warna putih tu yg dok bergulung tuu..

tapii..bab kucing xder bulu tuu alin pun geli tgk..eiii..skali tgk cam anjing pun ada kan..?tp spesis tuu mahal kan..?

wahida said...

alynz: saya pun suka tgk kucing parsi putih tu...tp suka tgk je la...hehee

ZSqueenbee said...

akak sye sukeee kucingggg...besh besh...kt swak sye ade 8 ekor tp skrg pap dh anta museum kucing sbb xde spe nk jge dh..huhuhu...chomellll....kucing sye lu mcm gmba yg num 4..nme dia sunday..campuran..sbb 2 chomell..ngeh ngeh...

wahida said...

ZSqueenbee: mak aii..8 ekor? tak letih ke nak jaga kucing2 tu..sedih pulak dgr dah kena anta kat muzium kucing..mesti ko rindu kat sunday kan...

hazilah said...

i like miauuww2..hak..hak..kak long memang suke sangat2 ngan binatang yg bername kucing nih..tak kire la yg tak de bulu ker..tau yg bulu nyer keringting2 ker..i like it ahakk..ahahkk..

wahida said...

along: aku tau ko mmg tahap gaban minat kat kucing kan?

hazilah said...

memang pong...sayang sangat2 kat kucing tau...along dlm perancangan nak bele sekor...klu abg mang izin kan la...dulu dah bele sekor name dia ATAN jantan berbulu melaya terakhir la katekan..hik..hik....tapi dah ilang kat port klang kat umah kakak abg mang...huwaaaaaaa.....

wahida said...

along: ko tu semput long!!

Anonymous said...

errkk..
yang takder bulu tu, kitty galore ker...