nuffnang advert

Wednesday, June 23, 2010

TGI friday's...

semalam balik keje aku n my hubby terus merempit gi Hartamas Shopping Centre, sbb masing2 dah kecur air liur nak mkn western foods..apalagi tgi la jawabnye...



november sea breeze uk aku..


pineapple sunshine utk my hubby


fried mac n cheese for our appetiser...dah namanye aku ni hantu cheese, haruslah aku ckp benda alah ni sedap baaangat...


key west whitefish utk aku...mesti korang x nampak ikan tu kan, sbb ikan tu kaler putih, tp sedap nk mampus...


nasi ni pulak kene mkn ngan ikan tadi tu, tapi aku x lalu nk telan nasik neh...pada aku combination yg sgt x best...aku bantai ikan je sampai abis...


ni pulak sirloin steak with cajun cream sauce...jgn pandang negatif pada mashed potatoes itu ye..yg penting my hubby said steak ni best!!




p/s: kalaulah aku ni kaya mcm siti nurhaliza tuh, hari2 aku tala TGI ni weh...

10 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ha? nak makan ari? mau gomok nanti wahida oit..wekekekkeke

me, tak pernah jejak TGI friday..:-)

Dee said...

hahaha..itu potato sgt menarik perhatianku...kehkehkeh..

my-niezzareena said...

ala... mkn je, tak payah sebut nama ct, sebut nama aku. nnt aku touch scrin staff tgi tu... :D

wahida said...

rose: skang pun dah byk lemak kiri kanan ni rose...nafsu mkn membuak2 skang ni..

dee: tu la psl dee...mcm lucah je rupenyer..hehehe...

mekna: ko mmg hampeh kan mekna...

~ yus ~ said...

salam kenal...

Pineapple sunshine tu sgt menarik perhatian saya...:)

wahida said...

yus: salam kenal yus...mmg air tu best!!

Adlina Husaini said...

salam kenal ^_^

wahida said...

salam kenal jugak adlina...thanks singgah blog saya..

mummy-aulia' said...

TQ singgah blog saya..menariknyer menu2 TGI ni yer..nnt nak ajak en.hubby gi sana lah..hehe..tq for promoting!!

wahida said...

mummy aulia: tq kembali...mmg TGI paling hebat dan we love it...