nuffnang advert

Tuesday, June 22, 2010

wedding sofia n zizi

ari Sabtu bersamaan 19/06/10 telah berlangsungnya majlis persandingan ofismate aku iaitu sofia n zizi.. aku gerak dr rumah aku di Rawang then direct gi umah pengantin di Senawang, Seremban, sonang yo nak gi umah pengantin ni, sebab dokek bonar ngan umah mak mentuo den. sori lah pia x dpt tgk ko bersanding atas pelamin seperti permintaan ko..saya tau saya atas pelamin akak mesti ada depan mata saya tau! ni kata2 ugutan drp pia...ko tak ugut aku pun, aku akn dtg punyer kenduri ko..

aku sampai je pengantin tgh get ready nak mkn beradab, posing dulu....



bertemakan merah hitam...nice color..

x sangka kite rupenyer berjiran ye zizi...hehehe...

asalnya aku dan sofia ni jarang bertegur sapa..kami jadi ok bila sama2 dlm satu team waktu kursus di Jeram bulan 3 ari tu..hubungan kami bertambah baik bila dia pun sama2 join kelas ngaji..anyway pia, aku tumpang gembira kau dah naik pelamin..

ucapan dari kami sekeluarga utk pengantin:

semoga anda berdua sentiasa bersama walau susah dan senang, tabah menghadapi segala dugaan yg mendatang, dimurahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yg comel2.


p/s: pia, jgn asyik merajuk je tau!!! not gud k..

6 comments:

Mr Zz said...

TERIMA KASIH AKAK!!! sudi gak akak dtg ye...sje je ugut 2..hihi...nice kaler ye...Mr Hubby yg pilih gak...sje try kaler yg daring ckit..

ok kurangkn majuk tp stil blh majuk la ye..hihihi..sempat je dia bpesan...insyaAllah akn d usahakn demi kebaikn bsama..muahhhh!!

wahida said...

mmg hobi ko merajuk je kan??hehehe

..::SangRatoo::.. said...

tahniah..tahniah..den tak dapek datang..sobab balik kampong cheras..jauh kan! :P

wahida said...

jauhnye cheras tu...huhuhu..

Dee said...

nice kalerlah baju pengantin tu..sweet je..

wahida said...

dee: mmg kaler yg cantik kan...diaorg mmg pandai pilih...