nuffnang advert

Monday, June 14, 2010

please!!!! give me more friday's!!!

last week aku n my hubby jenjalan kat pavillion, saje jln berdua x bawak anak2..kebetulan yg kecik ada kat kampung, so, my hubby ajak jenjalan n lepaks sambil tgk wayang, KILLERS..best woo cite tu...and at last kiteorg lepak kat tmpt favourite kiteorg...TGI FRIDAY'S..best best...



ni air aku..tajuk dia San Francisco...masam giler...nyesal order!!!



ni pulak air my hubby, tajuk dia strawberry surprise, best..sudahnye aku syer air ngan dia..

ni favourite my hubby aku, New York Strip with wild mushroom butter, n dia seperti biasa mesti order yg medium rare punyer..

haaa....ni pulak makanan terhebat di masa kini, tajuk dia Sizzling Chicken n Shrimp...heaven..heaven and heaven...!! udang tu best woo...cuma ayam je yg kecik ckit, x puas mkn...huhuhu..

pekena dessert laks..yg sebelah kiri tu Strawberry Parfait n sebelahnye pulak ialah Tropical Delight..murah je..satu baru rm 3.90 je...sgt best!!!!heaven sekali lg...
so, disebabkan aku merasakan heaven berada di sana, please....give me more Friday's!!!

9 comments:

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

heaven sgt la klu dpt mkn kan? nak-nak plak yg sedap2..aduh.. nafsu mkn membuak2 =)

hazilah said...

wah...makang aje...ko yek....bagus2...hidup kene la makan ye dak..hak..hak..

wahida said...

wahidah: mmg heaven sesgt..itu mmg tmpt mkn favourite kiteorg..

along: kau kan tau aku mmg suka mkn...ahaks...

..::SangRatoo::.. said...

lapar balik tetiba nih.. :P

wahida said...

sang Ratoo: jom gi sana!!

Pai the Mrs Razif said...

best nya nengok gambar2 tu. tempting jer...
kalau makan badan tak naik xper... makan la puas2, sok dh sakit langsung xleh makan. btol tak?!

wahida said...

pai: badan x naik apenyer pai..konon nak puasa,tp nan hado..aku x bole control mkn r...

Dee said...

sedapnya..dh lama x masuk TGIF..

wahida said...

dee: TGI sedap sgt kan...