nuffnang advert

Wednesday, December 13, 2017

kek dan sate

Assalamualaikum semua...

semalam kan birthday abang, 12/12/17..
so, malam tadi kita sambut kecil2an la dengan family kecik kita...hehe...
ala, suka2 je...yang penting budak2 hepi...

beday boy nak kek ngan sate je...
tapi dia nak sate Pak Wan yang femes kat Bandar Tasik Puteri tu je...
sate lain dia takmo,
ok lah, dah kata birthday boy kan...
kita ikut je la...walaupun sate tu agak mahal sikit dari sate lain...haha...
pastu abang nak sate kambing ngan perut...
ok bos!
aku up sate ayam sekali...
so, malam tadi kami dinner dengan sate dan kek je la...
itu pun dah tersandar kekenyangan..

time ok, mmg ok sangat la budak2 ni...
kalau bergaduh tu yang tak tahan tu...
bingit telinga mama, sorang menjerit, sorang melalak...grrrr...
memang kena hadap je semua ni,
kang budak2 dah besar dah takde moment2 bising macam ni...
haha...


hepi beday abang! we love u so much!

12 comments:

mama tisya said...

kecil2 pn janji ada kek ...bdk2 dh suka dpt tiup lilin...sedap sate

mama tisya said...

eh xabis komen...br juga mkn sate perut...sate kambing fav dh pindah sedih...lpr plak tgk sate kambing hehe

Ann Ishak said...

alahaiii comelnya menu yang abam mintak, tapi nak sate harga mahal sikit tu yang kelakar :D

HeNRieTTa JoSe said...

happy belated birtday abang....first time dgr n tgk sate perut...kt cni pernah jumpa lg...

dear anies said...

pandai abg request satay... kt sini payah nk jumpa satay perut

msredcheesecake said...

HB abang.sedap nye sate 😊

Nieda ramly said...

HAPPY BIRTHDAY ABANG ...

idzwa kamaruddin said...

Happy Birthday Abang!

norhidana miswan said...

ni pun dh cukup meriah, bg mereka ada kek n sambutan dh seronok sgt dh kan...

Norlaili A Wahab said...

Happy Belated Birthday Abang 🎂🎂🎂 . Pandai Abang request sate kambing & perut 👍🏼

Jaja Pengedar Shaklee said...

Happy Birthday abang! Nak wish jugak..hihi

Sedapnya aih sate penuh sepinggan tu. nyums!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alololo so sweet la dik2 nk kiss abang nya... to b'day boy kita geng Dec baby ..hihi semoga terus success ye ..berjaya di dunia dan akhirat