nuffnang advert

Wednesday, July 12, 2017

nasi daging merah loqstaq

Assalamualaikum semua...

nak update entry pendek je...hehe...
aci la kan...janji update...
hati teringin nak update cerita raya,
tapi bila tengok gambo kemain banyak, terus jadik malas...grrrr...

uolls dah try nasi daging merah loqstaq yang viral tu?
oiiii sedap okeyyy...
selalunya yang viral tu tak semestinya sedap, betul tak?
tapi aku gerenti kalau korang dah try ni mesti korang pun akan cakap lazat nya la hai..

 #gengmakan16

tu diaaaaaa....
nasi daging merah loq staq...tak yah pi Kedah sana nun...
KL pun ada...
dah banyak cawangan dorang bukak...
yang kami pi ni adalah dekat Aji Don, Plaza Damas...
dekat je dengan ofis kami...

serius la weiii, daging lembut, gulai sedap, sambal dia pun terangkat...
satu set nasi putih dengan daging merah ni harga dia rm6.50...
kalau nak tambah ayam goreng dia jadi rm9.50
ok lah pada aku takde la mahal sangat...
kalau korang tak nak tambah ayam pun takpe,
sebab daging dia pun dah banyak...

semua order benda yang sama,
kecuali Eqa dia order laksa Johor...
laksa Johor ni order kat kedai lain..

ok serbuuuuuu....


korang yang belum try, u should try ok...
tobat sedap baq ang!
kami pun akan repeat lepas2 ni,
nasib baik dekat je dengan ofis,
boleh ulang2 makan...hehe...

uollsss boleh terjah instagram dorang: dagingmerahloqstaq
boleh check jugak cawangan terdekat dengan korang...
kalau nak delivery pun ada tau!

ok itu je nak citer pasal makan sedap...
esok kang citer pasal makan sedap lagi...muahahaha...

11 comments:

Ucing said...

selamat menjemu selera (^_^).

mama tisya said...

mmg sedap...tp yg terkini dh naik rege rm 7...kalo p yg cawangan kt mutiara dsara air free...tk sure skarang masih free ke tk hehe..order delivery pn pernh gk...adoi lapar2222

norhidana miswan said...

aduh2 nsb aku dh nk lunch ni... klu tak nngis lah sambil tgk nasi daging merah ko tuh kak oi

Fiza Rahman said...

Nampak memang sedap pon.

Nisa said...

Tak pernah dengar tentang kedai, but the food, ya Allah... melazatkan.

mamapp said...

Wow sedapnya tapi agak jauh la pula Di kl. Takpe kalau ke kl boleh singgah

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaa!

Aisya Ismail said...

NAMPAK SEDAP NI..

Amanda Suria said...

Okey nanti bleh pi skodeng...

LYAfrina said...

Sedapnyaaa nampak

dear anies said...

weekend ni boleh terjah rs nyer ;-)