nuffnang advert

Friday, December 9, 2016

Mykitchen.FoodDelivery

Assalamualaikum semua...

hari tu kami ramai2 kat ofis ni order food delivery..
dah selalu sangat order mekdi la..pizza la...nandos la...
sesekali kita order spagetthi ngan lempeng pulak...kehkeh...

service pantassss...
bagus! kipidap!

 spagetthi olio beef...dayah cakap sedap tapi daging dia agak liat sikit..huhu...

samyam ramen...aton n dayah punya...dorang share...
dorang cakap yg ni sedappp!!
tapi pada yang tak tahan pedas mmg tak boleh makan la...
si dayah tu tak kuat pedas, sudahnya jadi habuan si aton..haha...

 fettucini with meatball...eqa n tehah punya...

spagetthi fillet fish...aku punya...
portion dia banyak giler okeyyyy...
makan tak habis, sudahnya aku bawak balik rumah...

aku order ni sekali...
lempeng cicah sambal bilis bersama kari ayam...
order nak makan reramai la konon...
tapi sekali dia punya sambal bilis sedapppppppp nak matikkk okeyyy...
sudahnya berkeping2 lempeng aku makan...haha...
tak tahu nak describe cemana, tapi sambal bilis dia mmg win!
tak yah cicah kari ayam dah...sambal bilis tu je pun dah menawan hati aku...

disebabkan ni bukan kali pertama eqa order kat mykitchen.fooddelivery ni,
akak tukang masak tu belanja pulut kuning rendang ayam ni...
rendang ayam dia pun lazatt okeyy...

spagetthi dia aku rasa ok la...
tapi sambal bilis ngan rendang ayam tu terpaling sedap la...

hari ni pun kami order lagi...
tapi kami try menu lain pulak...
hari ni kami order nasi goreng cili padi, nasi goreng ayam kunyit...
nnt aku review sedap ke idok okey...
pada korang yang duk ofis malas kuar tu,
boleh la order kat ig ni...mykitchen.fooddelivery
recommended!

korang pun yg selalu order mana2 delivery,
boleh la bagi pendapat mana yg best...
drop kat komen box ok...
nnt boleh la i try pulak..tq!

23 comments:

Inani Hazwani said...

Terliur tengok. Hahaha. Lepas ni nak try order jugaklah.

Irda Garmin said...

waaaaaa.terliur tengok semuaa nampak sedapppp...yummy

idzwa kamaruddin said...

Wowwwww terus aku mark down web site dia!!

dear anies said...

nampak besar portion tu... kalu sedap mmg berbaloi laa dgn harga yg dibayar

Liyana Anuar said...

banyak portion dia ..sedap tgkkkkk

norhidana miswan said...

waaaaa aku nengok pun dh terliur2... mmg kadang2 kite mls nk kuar mls nk jln pi beli mkn... kalu ada yg blh anto makanan sedap2 apa slhnya cuba kn

akubiomed said...

Wow, nampak menyelerakan. :)

miss eimanhikmah said...

terus lapar tgkkkk...sedap nyeee

Nabila Syifa said...

menggiurkan seleraku hehe

Qhaifa Nur said...

Mmg puas hati...nmpknya bole order lg laaa

Mila Ahmad said...

pulut kuning sedapnya.rendng ayam terliur.

mama tisya said...

skarang rmi yg jual lunchbox...mcm2 menu ada kn..kalo rmi geng bole la order skali kn...menarik nmpk menunya...tk pernh lg order lunchbox menu western..sbb smua nk nasi aje hehe

Emarieys said...

tak pernah oder food delivery kecuali mekdi..hehehe..bolehlah try..kat opis pun bukan ada kantin atau kedai makan yg dekat pun.

raihanah said...

nampak sedap semuanya

Cho Zila said...

sekarangni semuanya mudah.. dihujung jari jer... semuapun boleh dibeli terus kepada kitakan..

eima said...

menarik ni cover sampai putrajaya tak .. klu mudah kerja ai tak yah pk nak singgah memana dah nak beli mknan anak utk thn dpn .... klu tak bazir masa waktu tghari tu .. berkejar nak balik rumah mandi dan mkn ....

HeNRieTTa JoSe said...

yummy...semuanye sedap sedap belaka....

Kakzakie Purvit said...

Pandai org yg business ini
Kakak tengok pun nampak memang sedap:)

.:Yana:. said...

yums..

Diana Rashid said...

Tu dia..Ida..tengok pun tau sedap..Rupa menarik..heheh

Cikna said...

Bestkan klu food delivery, atleast blh jimat masa kita berehat...;-)

Cikna said...

Bestkan klu food delivery, atleast blh jimat masa kita berehat...;-)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

eh..macam best je..boleh la try order nanti