nuffnang advert

Monday, September 5, 2016

lagi kisah seri muka durian

Assalamualaikum semua...


sebelum ni aku ada update pasal seri muka durian kan...
yang aku citer aku makan 9 ketul sekali jalan...hahaha...
tapi hari tu bang Ali ajak rasa je...
kali ni aku betul2 order..
sebab sedap giler kottttt...

order satu talam terus...
tapi ni aku kongsi ngan Eqa dan DD...
satu talam gini ada 64 slice...
harga dia rm45...
so, sorang dapat dalam 21 slice gitu la...

seri muka ni brader Ali cakap dia hanya guna durian D24 je...
kalau pakai durian lain mmg tak jadi katanya...
tu pasal dia mahal sikit...huhu...

mula2 makan mcm tu je la...
makan macam tu je pun mmg dah sedap...
sekali si dd cakap cer makan ngan eskem vanilla...
apa lagiiii, kebetulan eskem vanilla mmg ada stok kat pantry kami..
lelaju letak kat seri muka ni...
sekali mmg lagiiiiii sedappppp okeyyyyy...
terus masing2 terdiam takmo sembang dah sebab nak menghayati makanan yang super lazat ni...hahaha...

saja berlatarbelakangkan set teko giacomo tu...ekekek...
tq la tonah sudi sumbangkan set teko yang comel tu...
berseri sikit pantry kami tu...hehe...



ingat nanti nak order lagi,
sementara musim durian pun masih ada lagi ni..
kali ni takmo share 3 orang dah...
sebab x cukupppp...
kalau share pun nanti share dua org je...
dasar tamakkkkk...hahaha...

38 comments:

dear anies said...

SEDAPNYAAA LA HAII

Nurzakiah Hanum said...

sedap kan aku pun dha try

Kakzakie Purvit said...

Betul-betul dah terjebak ni dik
Sampai nak order lagi dah..

mama tisya said...

siap ada eskrem tu ...hehe

Fazleyatul Aini said...

pehhh omputes terus hahaha

Ann Ishak said...

order dekat sapa ni (share contact), dah tertarik menarik jugak ni :)

Zee Suhaini said...

dah teringin ni..camaner?

amirah said...

sedapnyaaaa..!!(walaupun tak penah makan)sebab apa yg ko makan sure sedap..hehe

norhidana miswan said...

ko nih kak... zalim tau tayang bende2 sedap nih

eima said...

kak sedapnye ... klu dpt cod putrajaya kan best ke jual kat sini ke .. mmg kena beli satu bekas besar tu ke

wahida said...

eima: ye sayang...kena beli satu talam gitu...sebab dia tak buat saiz kecik..tak tahu lah dia boleh cod ke putrajaya ke x...tapi rasanya area kl je...

dear anies said...

p/s dasat hang nooo masuk page siakap keli gituuu ;-)

http://www.siakapkeli.my/2016/09/kepada-kakitangan-kerajaan-yang-hendak.html

shida said...

hebat ko nok... masuk siakap keli... td aku nampak muka ko dlm berita siakap keli... kikiki

wahida said...

dear anies & shida: kahkahkah...tq la semua...i terharu...(sambil pegang pingat atas stage) ...ekekek...

dear anies said...

hahaha

ADA COD kat bandar tasik selatan x?

idzwa kamaruddin said...

kemain siap letak aiskrim koooooo

Anonymous said...

Kak, bagi contact details org yg buat seri muka durian ni..teringin la..tq

Salina@IbuAqil said...

Aduhai kak...
Terliur dah anak tekak ni..
Mana nak cari mlm2 ni.. ;D
http://www.dearsalina.blogspot.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

perghh..

smlm yui ada beli kat psr mlm tp xseberapa.. xlemak lak tu.

adarnadzmie said...

wahhhhhhhh... panjang tul wahhh akak tgk talam seri durian ko wahida... pergghhhh sgt2 lazat...

wahida said...

all: ni no fon brader tu, 013-397 9977, nama dia abang ali...
nnt try tanya dia, dia hantar area uolls ke x...
tapi mmg seri muka durian dia terbaekkkkk...

mawar_berduri said...

waaaaaaaa......nak order lahhhh nampak sedapp sgt nih! jangan dia cakap tak hantar kat sini sudah ....hahahahha

Mummydearie said...

Terliur memang terliur tapi kalau kena beli satu talam macam ni, bilalah nak menghabiskannya. Yang tukang makan, saya seorang aje. Kat pejabat ni kalau nampak seri muka (durian), depa nak free aje rasanya!

emy pokden said...

amboi bukan main lagi...
terliur aku ni..

hasnidar Ramlyy said...

wah...tamaknya.mai pos ke akak sikit

hasnidar Ramlyy said...

wah...tamaknya.mai pos ke akak sikit

Lya Amie said...

tak pernah jumpa pulak seri muka durian. sedapnya nampak alahai

ZULHILMI TEMPOYAK said...

wawww... ini confirm2 meleleh sgt sedap mkn ni... arghhh

sudipVSsenduk said...

sebab entry ko ni, akak gigih google resepi.




tapi buatnya entah bila...

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaa !

cô hàng xóm said...

Tiểu buốt,Tiểu rắt,Tiểu nhiều,Tiểu ra máu,Đau tinh hoàn,Viêm tinh hoàn,Mụn dương vật,Rối loạn cương dương,Xuất tinh sớm,
Yếu sinh lý,
Liệt dương, Khám nam khoa,Phòng khám nam khoa

Sùi mào gà,Bệnh sùi mào gà là gì,Chữa bệnh sùi mào gà,Chữa bệnh sùi mào gà ở đâu,Điều trị bệnh sùi mào gà,Dấu hiệu bệnh sùi mào gà,Nguyên nhân bệnh sùi mào gà,Sùi mào gà ở nam,Sùi mào gà ở nữ

farid ramli said...

Assalamu'alaikum wbt

Cuma untuk kepastian

Adakah ini facebook milik suami atau anak Pn Wahida?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011871324224

wahida said...

farid ramli: waalaikumussalam en farid...
link yg encik farid bg tu sememangnya BUKAN acc fb suami atau anak2 saya...
anyway terima kasih atas maklumat ini, kami sudah buat tindakan selanjutnya.

NzA said...

bertambah cun bila mkn dgn eskrim.....

Rinna said...

wow sedapnyaa..

hainom OKje said...

Aduiii...terliur mak tau Wai.
Nak order jugaklah ...dengan sapa ye Wai?

hainom OKje said...

Aduiii...terliur mak tau Wai.
Nak order jugaklah ...dengan sapa ye Wai?

Siqah Hussin said...

Sedap! Sedap! Sedap! Durian tu.. hehe