nuffnang advert

Tuesday, August 9, 2016

nak pergi hotel

Assalamulaikum semua...

anak aku si adik tu kemain sekarang ni...
asyik nak bagi nota je...
ada2 je nota yang dia buat...
ada satu nota ni dia bagi masa balik sekolah semalam...
dia cakap, nah mama, ni ada surat khas untuk mama dan daddy..

ingatkan apa lah surat yang nak dibagi tu...
rupanyaaaaaaa.....

surat mintak nak tido hotel...grrrrr.....
adik oiii...
dah kenapa nak ber nota2 macam ni...
macam2 la ko ni dik...
tapi yang mama tak faham nape ada ambulan kat nota ni...kahkahkah...

ada satu hari tu korang nak tahu tak...
sebelum dia pegi sekolah dia letak satu nota atas meja...
dia cakap surat tu untuk daddy...
lepas dia dah letak nota tu atas meja, terus dia gi sekolah macam biasa...
rupanya nota tu tulis pasal dia request nak makan char kuew tiow untuk dinner..
hahaha...
kemain ko sekarang dik...
semua benda dah tak boleh nak cakap...
semua nak bertulis....ekekek...
eiii comel la gelagat adik sekarang ni...
sebab setiap kali kami baca nota dia mesti kami tersenyum2...

pastu hujung2 surat mesti ada perkataan ni...
holloh holloh...
dah lepas request macam2 pandai pulak adik amek hati mama n daddy kan...
sweet sangat ni tau... :)


hrmmm macam tu lah adik sekarang ni...
macam2 dia tulis skrg ni...
sampai tak larat dah aku nak amek gambo setiap nota dia...huhu...

24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow banyak la kumpul nota cinta

Mommy Cici said...

heheh comel je adik semua benda kena ada black and white gtew

dear anies said...

sejibik perangai sy dulu ms sek rendah hahahaha... letak nota kat tilam nk mintak izin mama nk g KL.. buat tiap2 mlm...pengakhirannya, tak boleh g waaaaa

Inani Hazwani said...

Comel je tulis nota untuk mummy dengan daddy. heheeh :D

Kakcik Nur said...

Sesekali berehat di hotel seronok juga...:)

Umie Adli said...

sweetnya anak hang. tapi request macam2. hahaha.

norhidana miswan said...

adik mmg suweet tau...

pandai dia.... pasni ko suh dia tinggal note kt petiais kak... lekatkan ngn FM msti lg cute

Kakzakie Purvit said...

Sentimental betul adik ni..

idzwa kamaruddin said...

bagus la asik nie! aku suka gaya dia nie.

Ann Ishak said...

wahhh cantik tulisan adik, jelas sebijik2 hurupnya

mama tisya said...

nota nk tido hotel hehe...bdk2 mmg suka la kn tdo otel sbb nanti bole mandi kt pool ..ankdara kita pn dok tnya byk kali juga bila nk tdo otel...mama bz blum sempt lagi nk bw tdo otel..selagi tk bw selagi tu die dok tnya

sudipVSsenduk said...

nak ikut gi hotel plis...

Kak Yon said...

sweetnya nota die..

Fazleyatul Aini said...

mungkin ko kene frame kan segala nota yg dia buat kak haha

Rizziela said...

wah..dah pandai tulis surat ek utk mama daddy

eima said...

BERBAKAT NK JD PENULIS KE APE NI .. CERDIK

HeNRieTTa JoSe said...

sweetnye adek ni...

PS : boleh cuba simpan nota ade tu dlm scrap book...nnti dia dewasa boleh tunjuk semula...

adarnadzmie said...

dpt surat layang dari anak2... hehhe
sweet sgt...:)

AnneRaini said...

dah mcm orang bercinta main tulis2 nota sbb malu nak ckp.. kehkehkeh.. Sweet jer anak ko nok.

Qhaifa Nur said...

Malulah tu nak cakappp....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Pandainya. Nak cakap segan. Buat nota macam ni.

Jobdirumah Buat Duit said...

Seronok agaknya tidur di hotel. Nak kena tunaikan jika macam ni.

Irda Garmin said...

hehehe...sama je ngan anak irda..bila sebut pasal hotel bukan main dia lagi..agaknya suka duk hotel sebab terasa mewah sekejap kot
huhu...tp kalau tido hotel..memanh anak irda lena habis...hehe budak2 kan..tp irda ni mak budak pun suko gak teruja kalau dpr tido hotel kalaufree..hehe

Norhayati Mohd Isa said...

Cantik tulisan anak ko wa..
Boleh baca lagi..
Kalau tulisan nabil mcm cakar ayam..
Cikgu pun menangis nak baca..