nuffnang advert

Thursday, February 25, 2016

nasi ngan kicap je

Assalamualaikum semua...

bertemu kita lagi...ecewahhhh..

si kecik aku ni dah pandai nak makan sendiri...
makan confirm berterabur la...
takpe layan kan aje...

ala mama ni, nasi ngan kicap je ke?
ha la...sebelum tu dah makan nasi ngan sup ayam bagai...
ni aku bagi saja2...dia nak sangat suap sendiri kan...nah amekkk...haha...

kita nak tolong suapkan dia tak bagi...
menjerit dia...
sebenarnya kan, Junior ni suka makan apa yang kita makan..
dia suka makan kari, masak lemak, pedas2 pun boleh makan...
ok good, senang mama nak masak kalau pandai makan pedas...hahaha...
kalau malam2 kami layan teh tarik atau nescafe tarik, dia pun join sekali..
kami cicah bahulu ngan teh, dia pun nak ikut jugak...
senang cakap apa kita makan, apa kita minum, dia nak jugakkk...

ok lepak jap...
ni masa birthday party anak jiran...
jumpa kerusi comel muat2 untuk dia...
suka lah dia...kerusi pulak boleh hayun depan belakang...
dia jakun jap...hahaha...


itu jer nak citer, bai!

17 comments:

akubiomed said...

Harga kicap pun dah naik sekarang.

Yana Libra said...

hehe..mcm2 pe'el dia ye..kerusi tu comellah~

Yana Libra said...

hehe..mcm2 pe'el dia ye..kerusi tu comellah~

Jue said...

nasi ngan kicap memang sedaplah mama..
comel je kerusi ngan tuan..ngam2

idzwa kamaruddin said...

pun sedapppp!~

Zee Suhaini said...

sekejap jer dah besar..

Qhaifa Nur said...

Baguslah junior ni kecik2 dh mkn pedas...

Lea Ismail said...

senang hati betul gbr last tu

AnneRaini said...

dulu anak2 akupun bedal semua.. skrg ni pndai sgt memilih. paling feveret telur kicap..

adarnadzmie said...

anak2 suka makan macam ni senang nak bawa kemana2...
gud junior....:)

miss eimanhikmah said...

sng keje mak kannnn..hehehe

norhidana miswan said...

tu pun dh sedap bg dia kak...

tp comei la si junior ngn kusi rotan tuh

Hanis Azla said...

As-salam wahida..

comelnya junior.. makan nasi dengan kicap pun sedap.. kalau akak boleh makan bertambah jugak tu.. he..he..

amirah said...

ewah..boss kecik sorang ni...

Nabila Syifa said...

Ala comel je dia

Alin Marlini said...

senangnya nak jaga...hehehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

dgn kicap pon sodaapp