nuffnang advert

Wednesday, February 10, 2016

come on bebeh!

Assalamualaikum semua...


amboiiiii korangggg...
cuti lagi la tu...
kemain korang ye...
sapa yang raya sebenarnya ni?
hahaha...saja psiko korang...

eh, tapi best la gi keje ari ni...
jalan clear...x jammed langsung...
tetiba dah sampai ofis...ekekek...

pastu call masuk kat ofis pun tak banyak sangat...
tak macam selalu...
kalo tak tu, kitaorg ni tak menang tangan nak pick up call...
tapi hari ni semua orang pun lemau ke apa ni...
weiiii, bila kol tak banyak masuk,
aku ngantukkkkk okeyyyy...
korang, sila kol ofis aku...
sekarang!!

hahaha...giler dah wahida ni kot...

dah..tak yah nak cuti lelama sangat...
gi update blog korang tu...
aku nak baca...
ermmmmm, sedapnya layan rootbeer float A&W...
ok, takde kaitan....bai!

22 comments:

idzwa kamaruddin said...

huwaaa aku pun sama nak tertido tido!

Liyana said...

kuikui. sama ler.. lemau je hari ni. dah tu bos2 pun xdo wakaka

Kakzakie Purvit said...

Kakak masuk office lewat hari ini bukan sebab jem tapi sebab mood cuti lagi:)

Inani Hazwani said...

Kannnn memang lengang gila jalan raya. Hahaha. Addudud sedapnyaaa :)

amirah said...

memang terasa amatla sangap arini wei...ngantuk...hehehe

akubiomed said...

Sudah lama tidak merasa float..:)

ain.ya.nun. said...

Gimme 5!
Yey, bestnya kerjaaaaa *tangan di dada mata ke atas
Haha

Yana Libra said...

apa no tepon ofis??? hehe :p

Rizziela said...

sedapnya.. lama nya x minum root bear

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hihi...sy pun kerjaaa....haha betul aman gila xde orang call, kalau tak macam nak gila jawab call ...hahaha

CikSiti said...

saya kerjaaaaaa..samalah phone tak bunyik langsung hari ni..bakler no tepon nak call

Rinna said...

Sedapnyaa tuh..dah lama kat minum float.. :)

Fazleyatul Aini said...

iols keje nok lemau betol ni

Nooriah Abdullah said...

uish float lah pulak
sedap tu Ida..
yg tk best surirumah ni time cny ada tempahan kuih camno nk rehat haha

sudipVSsenduk said...


boring duduk ofis?
jom lari2 di taman

Ann Ishak said...

tapi yang takde kaitan tu yang paling WIN :)

Qhaifa Nur said...

Mmg sunyi...cepat bosan
Lama x minum float...

Lea Ismail said...

yang seronok bos 1 bos 2 bos 3 pun cuti. minggu depan baru ada. hahahaha. saya sangat seronok kerja ini minggu. hehehehehe makcik... rootbeer float A&W lama dah tak pekena benda ni

norhidana miswan said...

heheheh dh masuk keje arini...
yelah jln lenggng bdk sekolah kn cuti seminggu kan...

kita kan rakyat muhibbah cuti bersama2...

nuyui a.k.a miss YUI said...

harini pun santai juga..

Akak Kembang said...

jalan memang best....tak jam ...

Diana Rashid said...

saya semalam dah balik penang..tapi sebab sibuk menguruskan kain baju baru hari ni la buka blog , check email semua..lemau je nak buka blog hari ni..rasa nak tidur je..eheheh