nuffnang advert

Wednesday, July 8, 2015

kau ada? (part 12)

Assalamualaikum semua...

ha, korang kenal tak aku bergambo dengan siapa neh?
tak kenal? ish ish ish...siannya...hahaha...
ok ni bukan artis,
tapi aku masukkan je la entry ni dalam label 'aku dan artis'...hehe...
ni lah Iron Lady Malaysia...
Datuk Dr. Maznah Hamid..
serius aku sendiri rasa teruja dapat bergambar dengan idola aku ni...
kalau bergambar dengan artis2 tu perasaan tu biasa2 je...
tapi bila dapat bergambar dengan orang yang kita admire dari dulu,
perasaan tu lain macam sangat...
aku admire sangat dengan dia sebab pada aku dia wanita kental,
wanita kampung tapi berjaya buktikan kemampuan diri,
boleh berjaya dan hebat setanding kaum Adam...
malah dia ada 7,000 staff lelaki bawah dia tau!

pastu masyaAllah, dia ni punya lah humble...
dan rendah diri dia tu bukan dibuat2...
aku nampak dia sangat ikhlas bila kami bersembang...
bercakap dengan staff dia pun dengan nada lembut..
dalam diri dia terserlah aura bijak dan bermotivasi...

tq Datuk sudi bergambar dengan i...
i rasa kerdil sangat bila berada di sebelah u..
serius i nak jadi macam u,
berjaya menggapai cita2...
dan bila berada di atas,
tak pernah lupa dengan orang di bawah...
sebelum dia balik, dia sempat bagi name card dia,
suruh aku like FB company dia,
ampun Datuk, i takde FB...hehe...
pastu hulur sebatang pen cop company dia
sambil beri kata2 hikmat sebelum beredar...

tq Datuk, u berikan i aura positif dalam diri...
u are such an adorable person!

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

such a great women in malaysia..

Alin Marlini said...

untunglaaaa...hehehehe...

Fazleyatul Aini said...

iron lady !
beruntungnya dapat amik gambo dgn beliau
jeles!

Lynn Hamzah said...

iron lady...dia memang hebat...

Khai♥Rin : anies said...

penah jg jumpa dia tp x bergmbr... ms tu kt pwtc... dia mmg sentiasa senyum je

eMMe said...

kak ida, nampak kemesraaan beliau kak...minat gak dgn Datuk Iron Lady ni...

eima said...

mmmg nampak mesra cara die pegang ko tu kak

AnneRaini said...

die selalu masuk majalah. sampai aku confuse dulu apsal asik die ni je masuk mjlh. rupanya die ade company besar yg aku selalu nampak van die..hehe

akubiomed said...

Kuat pengangnya transfer aura tuh. :)

wahida said...

akubiomed: kahkah...lawak la komen ko..

idzwa kamaruddin said...

PENAH DGR CERAMAH DIA..MMG POWER!

shida said...

betul.. saya jumpa dia dekat stadium.. sambil bersalam sempat lagi dia bg motivasi... kita org perempuan kalau nak kaya.. kena berniaga katanya... terus saya naik semangat.

norhidana miswan said...

huhuhu admire jgk kt dia kak... iron lady kan

bkn calang2 perempuan jd bos utk syarikat kawalan keselamatan...

tiga lalat said...

salam ramadhan cik kak, sy doakan semoga terus maju jaya., ;p

Diana Rashid said...

seronok kalau jumpa orang macam ni..sentiasa bagi semangt untuk kita mulakan sesuatu..

Nurulhuda Abdul Latip said...

Wah seronoknya, aku pun suka dia, wanita besi kan..:)

Nieda ramly said...

aura positif meresap ke dalam jiwa

myliferia said...

Wahhhh, dasyatnya aura yang disalurkan. Memang respect kat beliau. Kebanggan kaum hawa :)

ain.ya.nun. said...

Oh Datuk, next time please la terima lamaran saya pleaseeee. Nak sangat Datuk beri motivasi pada kami ni =)

aizamia3 said...

Bukan senang nak dapat jumpa orang macam tu.. ;)