nuffnang advert

Monday, February 9, 2015

Raikan 1 dekad: u jump i jump!

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, jejak sudah kaki kami ke Koh Samui,
kami pergi ke sana demi meraikan hari bersejarah kami yang ke 10 tahun,
kami tidak perlukan percutian yang mewah,
memadai jika kami ada masa untuk berdua,
bercuti bersama2 ibarat pengantin baru...hehe...

pekena teh tarik di waktu tengah malam di Koh Samui antara moment indah kami...
gelak tawa ini bukan dibuat2 ye...
ini betul2 happy namanya...hahaha...
sempat si mek jah snap gambar ni...i like...
see, gelak pun tutup tutup mulut macam tu,
macam pengantin baru sangatttt,
malu2 gitu...kahkahkah...
pic ni tak cukup romantik?

nah, pic untuk korang muntah hijau...
u jump i jump kata ko...
muahahaha...
mat saleh kat belakang kerut2 dahi tengok perangai kitaorg...
ala, bagi chance lah...
bukan selalu kitaorg buat perangai over gedik macam ni,
kat Koh Samui je berani buat macam ni,
kalau kat Malaysia mampus ko kena kutuk kaw kaw...ekekek...


lagi gambar sempena meraikan satu dekad kami di Koh Samui bakal menyusul kemudian...


#welovekohsamui

29 comments:

Mona Lea said...

hehehehe. sweet je....suka tengok....

NM03 said...

ni la dia live band kata kooo. hahahaha

Chinta Safia said...

hehehe....romantiknyer....

Nurzakiah Hanum said...

so sweet

norhidana miswan said...

hehehehe... kalu muntah ijo aku tahan demi ko kak... hehehe

sw33tdarling said...

bila laa pulak aku nak berangan bercuti berduaan dengan laki aku. hendak ke dia?

eima said...

pi brape orang ni ... ingat kan pi berdua je

wahida said...

sw33tdarling: boleh nok, pi pujuk gomol lebih sikit...confirm laki ko cair...ekekek...

eima: pergi berenam nok...3 couples..

Kniedaz said...

sweet sungguh! tu..nampak semut mai nak hurung..hehehe

Nur Inani said...

wahhh. kemain sweet ^^

Ezy Loy said...

lepak2 mnom teh tarik pn sweet kak..
apatah lg wat gaya ala ala titanic..
sweet giler!
hihik

idzwa kamaruddin said...

so sweet arrr..

sudipVSsenduk said...

Lomentiknya!
anak-anak ko simpan mana jah?

nuyui a.k.a miss YUI said...

Wahhh sweet giler.. suka tgk. Heheh

akubiomed said...

Tanniah. :)

Fazleyatul Aini said...

happy anniversary =)

AnneRaini said...

hamboiii romantiknye... aku ni dari sblm Suci lahir dok plan nk gi honeymoon berdua tp tak jadi lg plan aku walaupun masing2 dok bising bila nak pergi.

eMMe said...

hahaha.. kak Ida, honeymoon yea? sonoknye..berdua2an..eh! wat gaya cam kate winslet n leonardo lagi, wowww...

Azue said...
This comment has been removed by the author.
Azue said...

Beb..boleh gelak jer beb! I'm speechless..wakaka..

emy pokden said...

amboi..jelos mak...
laki mak tak pernah ajak g koh samui..ajak blk kg je ni..hehehe

Diana Rashid said...

Tak muntah..lagi senyum2 ada la..hehehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
he3
nomei ja haaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii

Nieda ramly said...

tahniah ...1 dekad

Nieda ramly said...

tahniah ...1 dekad

Nooriah Abdullah said...

tahniah berani berlakon depan mat salih hehe...kalau omputih oooo

Qaseh Vee said...

mak ai ada hero n heroin titanic ... sungguh meraikan cinta ni ...

Liyana said...

auww romatika de amor :)

Mummydearie said...

Tak cukup nak buat akak muntah hijau, Wahida. Kena up banyak lagi gambar kalau nak kasi muntah kaler-kaler pulak!