nuffnang advert

Monday, December 29, 2014

QZ 8501



musibah menimpa industri penerbangan sekali lagi
dan kali ni aku rasa betul2 gerun
entah kenapa penerbangan yang hilang kali ni
buat aku betul2 rasa nak cancel trip ke Koh Samui Feb nanti
hajat di hati memang hendak sangat ke sana
tapi jika keadaan cuaca masih tidak mengizinkan pada hari kejadian
mungkin aku akan cancel saja trip ini...huhu...

tapi aku berdoa setiap masa
agar umur aku dipanjangkan untuk dapat menjejakkan kaki di Koh Samui
amin...


#prayforpantaitimur
#prayforqz8501

22 comments:

akubiomed said...

Harap semua anak kapal dan penumpang berada didalam keadaan selamat.

Hari ini nak AirAsia ke Langkawi dan harap semua berada didalam keadaan baik.

Fazleyatul Aini said...

semoga Allah lindungi mereka

Nurzakiah Hanum said...

sama2 berdoa

nuyui a.k.a miss YUI said...

sama2 berdoa ya kak..

aLyNnZ said...

ermm risau kan..in sha allah semoga perjalanan awak feb nanti dipermudahkan..

mamawaiz said...

sama2 kita berdoa..

Emy Tak Kecik said...

sama la....

aku plak tiap kali nk trip mesti ada je dugaan dengan flite ni...

aritu mh370 ilang
kali ni AA plak ilang
wawawawa

tgh pikir puluh2 kali nak ON ke x next trip :(

idzwa kamaruddin said...

insya allah time tu dah reda dah kot musim hujan

wahida said...

emy tak kecik: ha tu lah...aku tau pasal kes ko ni...kesian kat ko...ko nak travel mana pulak kali ni nok?

idzwa: mudah2an...amin...tengs for ur doa...

NM03 said...

jahhh





aku gentar!

eima said...

Risaukan...next trip mac ni dlm msia tp kerisauan tu ade jg....semoga semua mangsa dlm keadaan selamat

HeNRieTTa JoSe said...

moga segalanya dpermudahkan....

Rinie Borhan said...

Sesama lah kita doa kan. Memacam lak penutup 2014 ni.

Saluran Bantuan melalui SMS

Diana Rashid said...

sedih kan?/ye la..cuaca tengah tak elok ni memang rasa takut2 je..yang kat darat ni pun sampai tak tidur malam apa lagi dok kat awan..

Ema Johari said...

belum reda dengan kejadian MAS sekarang Air Asia pula...mudah-mudahan dijumpai..

tiga lalat said...

Salam .Hee semoga segera ditemui kapalterbang itu dan kapalterbang lain yang hilang.

ewanthology said...

mcm2 bala tahun ni.

Sue-Rya Qistina said...

tersentak semlm bila dgr berita psl ni..seriously terkejut yg amat..kenapalah negara2 Asia semakin menjadi mangsa sekarang ni..apakah agenda di sebalik semua yg berlaku ni sudah dirancang..seperti ada sesuatu yg x kena..seolah2 cuba mengalih pandangan mata dunia dari kejadian banjir teruk yg melanda negara..Allahuakbar..dunia semakin hampir kpd kiamat..wallahu'alam..

gadisBunga™ said...

Kalau cuaca baik... teruskan lah ke koh samui... doa semoga selamat perjalanan... betulkan niat.. insyaAllah.

Najib Ariyan said...

gi ngan mek na ker? baca doa banyak2... mek na ada... dia akan cover

Qaseh Vee said...

tawakkal ... apa yg berlaku atas kehendak Allah jua ... ada sebln lagi tu ...

m.u.l.a.n said...

Rabbi yassir walaa tu'assir.. Moga Allah lindungi semua...