nuffnang advert

Friday, December 12, 2014

12.12.2005

Assalamualaikum semua...

gigih jugak update hari ni demi anak tersayang..
wow..today is 12/12!
yeahhhh...hari ni birthday si abang!!

Alhamdulillah, dah 9 tahun abang hari ni...
kalau nak ikut lagi genapnya adalah pukul 8.38 malam kang..heheh...

mama mintak maaf sangat sangat kat abang
sebab terlupa nak amek gambar abang pagi ni
so, mama recycle gambar je la ye
sorry sayang...

mama sayang abang sangat2,
walaupun abang kadang2 bikin temper mama naik, huhu
tapi terus terang mama akui
abang anak yang sangat baik
anak yang ringan tulang
tak pernah mendengus kalau mama ngan daddy mintak tolong

teruslah jadi anak yang menyenangkan, sayang!

mama, daddy, adik, junior semua doakan kesejahteraan abang,
semoga abang sentiasa di bawah lindungan Allah hendaknya..
amin.

esok kita pi enjoy2 ye abang!!
yeayyyy!!

16 comments:

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday abg!
berkongsi tarikh dgn anniversary aunty la. hehehe

wahida said...

sue-rya qistina: oh ye ke...hepi anniversary my dear!!

norhidana miswan said...

Eppy birthday utk abang, moga jd anak yg soleh n berjaya

Fazleyatul Aini said...

HB abang !

eima said...

hepi besday abg ...!!! makin encem la abg ni

amirah said...

happy birthday abang...moga jd anak soleh pembimbing keluarga dan adik2...

Nur Inani said...

selamat hari lahir untuk anak sis :)

akubiomed said...

Selamat menyambut hari lahir kepada abang. Wah pandai bergaya anak bujang ini. :)

idzwa kamaruddin said...

dah nampak benar bujang nyer!!

happy besday abg!!

ain.ya.nun. said...

Cantik tarikh lahir ko bang senang GF nak ingat nanti haha.

Happy birthday, moga jadi anak yang soleh ye.

p/s: sejak bila nak komen kena jawab text kat bawah tu wahida?

eMMe said...

hepi belated busday Abang! jaga mama, papa n adik2 tau... teruskan jadi Abg yg baik n senangkan hati mama papa okey! jadi contoh yg baik buat adik2..InshaAllah...

mamiraysha said...

Happy belated birthday Abang! Moga jadi anak soleh penyejuk mata dan hati mama dan daddy yer. Terharu baca coretan mamanya. Feeling seorang ibu..

Najib Ariyan said...

selamat hari jadi Abang yer... senang2 karang singgah ler Sabah...

cikceriacorner said...

eppy besday abang..moga menjadi anak yg soleh dan Berjaya di dunia dan di akhirat

miss Fyqa said...

Happy Birthday abang..semoga jd anak yg soleh ye..

wahh rindunya kak wahida... semoga akak dan family diredhai Allah ye.

salam rindu..fyqa.. :)

Jane said...

happy birthday yoo ! moga jadi ank soleh :)