nuffnang advert

Friday, October 10, 2014

~rezeki~

Assalamualaikum semua...
Salam Jumaat yang penuh barakah...

penat tapi berbaloi... :)
just for fun, coz i love cooking
tapi kemain seronok bila dapat repeat order...ekekek...
#sambalikanbilisgorengresepimakmertua#





harap ada good news dalam bajet yang bakal dibentangkan 4 ptg ni

25 comments:

nur anis said...

sedap ni....

NM03 said...

amboi... bisnes baru diam2 haaaaaa

Nurzakiah Hanum said...

nak gak ada lagi x

wahida said...

NM03: bisnes la sangattttt...hahaha...

hanum: nnt aku buat lagi, aku roger ko anum...

nuyui a.k.a miss YUI said...

WAHH SEDAPNYAAA..

akubiomed said...

Ada secret resepi rupanya. :)

AnneRaini said...

mesti sedap ni....bak sikit..hehe

Ann Ishak said...

ye la...harapnya new budget kali ni tak membebankan kita rakyat2 biasa ni

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..berbisnes dah skang..all the best kak!

wahida said...

sue rya qistina: tak la..bukan bisnes pun..suka2 je...ekekek...

e k i n ♥ y u s r i said...

kak, nak jugak...

norhidana miswan said...

waaaaaaaaaaaaa bt bisnes sambal lak kak... ko mmg teror, klu aku nk msk banyak2 pastu jual mmg takde kekuatan heheheh

wahida said...

ekin yusri: ok ekin, kang aku buat, aku roger ko..

Nurulhuda Abdul Latip said...

Bukak tempahan tak???

Mar Mansor said...

sambal bilis memang sedap..

wahida said...

nurulhuda: aku buat time aku free je nok...hahaha...

Fiza Rahman said...

Untuk aku tak der ker? hehehe...

suri solehah said...

sedapnya sambal tu...lama tak ke sini..

Diana Rashid said...

pandai buat duit..:)

HeNRieTTa JoSe said...

wah, akk jual erk....yummy...

amirah said...

uiyyoooo bisnes baru...best best...

Makcik Anak 3 said...

sambal goreng ek....nampk dah mcm nak rasa..heeee

Amanda Suria said...

wahhhh....menarik ni...all the best nok...

Kesuma Angsana said...

mg terus maju jaya dlm bisnes yer !

Syazwan Chawan said...

Salam. Kak ada jual sos sengkuang calit?