nuffnang advert

Thursday, October 9, 2014

Kasut tumit tinggi

Assalamualaikum semua..


Hari ni dapat kasut tumit tinggi yang entah berapa inci nya
Tak pernah umur hidup aku pakai high heel tinggi gini
Serius jakun..kahkah
Paling kuat heel aku adalah 2 1/2 inci je..
Anyway, tq tonah bagi kasut ni kat ceq..



Dapat kasut ni terus tanggal kasut lama..
Terus melaram..ekekek...
Ok lah, ari ni sambung training lagi..
Tapi hari ni best sikit la
Sbb gi training pakai kasut tinggi uollss..
Sopan santun sgt aku jalan hari ni..muahaha...
posted from Bloggeroid

26 comments:

ain.ya.nun. said...

Wahhhh, selimnya ko jahhh

akubiomed said...

Fuh kasut kulit ular. Mahu mematuk. :)

Nurzakiah Hanum said...

patut cm kenal je
cantik ko pakai hehe

Cik Puan Eka said...

wahh akak dah selimmm..

Cantik kasut ni.

Sejak preggy ni, mampu telan airlio tgok kasut tinggi hehehe. Balas dendam pakai tumit tinggi lpas pantang nanti hehehe

Ann Ishak said...

cer pakai lagi tinggi, mesti lagi santik :)

faraherda.razalan said...

Klu aku ni, mmg dah mcm hantu galah kot? Hahahah!

AnneRaini said...

aku dah lama tinggalkan kasut tinggi..

nok cepatnyer ko kurus...mencik ah.

NM03 said...

patutnya aku yang dapat kasut tu... tapi aku nak pakai kasut tu, baru satu langkah dah tegolek. dua langkah dah tesungkur sampai tempat mazuki. acaner tu?

safurara said...

amboiii,kemahenn uollsss! hehehe.akk lepas bersalin,maintainnn~

#KlikKlikIklanNuffnang

aLyNnZ said...

dah semakin slim apa rahsianyer..share ler..alin plak semakin naik bdn..risaunyerrr..

amirah said...

selim melim nya ko nok...best la kejap aje dah turun dah berat bdn ko nok..kalo dh cenggini tingginya memang confirm la jln kena sopan santun...gayat kottt..hehehe

Nieda ramly said...

dah kurus

Nurulhuda Abdul Latip said...

Cantik dan slim ok..aku lama tak pakai heels ni sakit kaki..

nur anis said...

cantikkkk!! rindunyaaa nak pakai heels..

Fazleyatul Aini said...

wuih dah selim !

saya xde la nak pakai heels ni
badan berat. hahaa. pakai pumps je

sudipVSsenduk said...

fuyoo.. snake skin pattern

norhidana miswan said...

selim mcm anak dara ko kak... comei2 kasut tuh, sesuai ngn baju ko n sesuai ngn tuan nyer...

Sue-Rya Qistina said...

vavavava..selim sungguh ni..jeles kita.. :)

eima said...

wahhhsa pe bg tu .. kaki aku dah larat nk pakai yg tinggi kejap je krem .. hahahha

cikceriacorner said...

kak..kita da xbleh pakai kasut tinggi..kang patah plak..heheh..akak pakai nampak cantik..

Diana Rashid said...

cantiknya kasut..kena dengan si pemakai nya..nampak gojes giteeww...:)

Nafisa81 said...

Fuhh...kulit ular tu...makan hati ular tgk

LYAfrina said...

salam kak..
lamanya x dtg sini..
waaa..makin cantik akak...
tingginya.. lya sjk lps eksiden aritu.. mmg xleh nk pkai high heel dah

ietams said...

makin berseri

Makcik Anak 3 said...

cantik sgt kasut tu...i suke tau....u pun dah selim melim sejak sejak ni...hihiii...happy dikelilingi oleh bujang bujang kan....

Amanda Suria said...

siyes cantik kasut tu nok....