nuffnang advert

Wednesday, September 10, 2014

Edisi Junior: Junior sekarang seperti yang dulu

Assalamualaikum semua



Ini 4D scan masa preggy dulu
Junior tengah sedap tido



Ini pulak junior berumur sebulan
Junior tengah sedap tido


Dia akan sedap tido waktu siang, aku kejut dia ajak main pun tetap dia nak tido jugak..
Nak tau pukul berapa waktu Junior ajak main? Pukul 3 pagi okayyyy...
Perangai dia dari dalam perut sampai sekarang tak berubah..aktif waktu tengah malam dan awal pagi..
Mesti si junior ni bajet dia dalam perut lagi..huhu..
Ok lah nak sambung tido..I is mengantukkkkkk...
posted from Bloggeroid

11 comments:

LYAfrina said...

sama je... hehe

norhidana miswan said...

heheheh selalu mmg gtu kan kak, dia tak dpt nk sesuaikan diri lg... tp syok sbb dia tido kite pun tido sekali nyeh2

adarnadzmie said...

fesen tido sama...mulut ternganga...hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi. so kiuuuuttttt..

amirah said...

lenaaaa je dia..apa yg ko makan nok smpai rambut junior lebat cantik cenggini? nak jugak tau..kot2 ada mknan feveret ke..

Eye_nee said...

nafas dari mulut dia yg ternganga itu sgt heaven bila diciummmmmmmmmm......uhhh lamanya tidak ada bau bauan baby dirumah akk...

RYS AREESA NASIR jr said...

Subhanallah...

Kakzakie said...

Sebab itu org tua-tua kata masa dlm pantang bila anak tidur kita kena rehat/tidur juga sebab anytime dia bangun kita pun kena bangun...

GREENJADE said...

amboiii kusyuk nye dia tido..mimpi ape la tu agaknye smpai tenganga mulut..

kih3 comel je ajak bersembang pukul 3 pagi...sama sebijik mcm abg Hakim dia ni masa dlm pantang...jenuh berjaga sepanjang malam...uhuhuhu

eMMe said...

hurm...Junior tido lenanya.. siap nganga2 lagi.. tapi btol.. baby sebesar junior ni mmg habit dia tido je la malam berjaga, kene tukar masa tido dia.. kene ajar juga kan Kak Ida, kalo tak mama dia la naya berjaga tgh malam...

Diana Rashid said...

heheh..dia tau mama dia tengah cuti..nak la manja2 walau pukul 3 pagi..nanti dah start keja tak boleh dah berjaga jam 3 pagi..:)