nuffnang advert

Tuesday, August 26, 2014

.sakit mata.

Mula2 si adik sakit mata
Tapi dah surut sikit merahnya tu
Sekarang berjangkit kat aku pulak
Hadoiii
Jgn terjangkit kat junior dah la
Nauzubillah...

Dah la seminggu ni hubby takde
Outstation jauh nun di Sandakan sana

Takpelah...Allah bg penyakit utk hapuskan dosa2 kecil
So, aku pasrah dan redha
Doakan kami berada dlm keadaan baik2 saja

Assalamualaikum...
posted from Bloggeroid

12 comments:

NM03 said...

jah, kak sue sekeluarga pun baru lepas baik dari sakit mata

aku takot gak kot2 berjangkit ke... risau gak aku ni

musim kot ni..

take care jah...

Ayu sukatiakula said...

titiskan susu ibu..insya allah, cepat baik

fazilzura said...

alahaiii sian nyeee.. semoga cpt sembuh

Hazmin Hamudin said...

Jangan berjangkit lagi dah la ye kak. Semoga cepat sembuh.

Khai♥Rin : anies said...

syafakallah

JunAina said...

Akak kena selepas balik raya dari kampung tapi alhamdulillah 2 org je kena kakak, adik dan abah selamat.

eMMe said...

la Kak Ida.. sakit mata, takot nyangkit je..harap2 tak nyangkit...
cepat sembuh kak Ida...

LYAfrina said...

moga cpt sembuh ye

AnneRaini said...

tadi kawan aku kat fb pon share anak die sakit mata..musim ke nok... hope cepat sembuh n tak berjgkit kat si kecik tu..

idzwa kamaruddin said...

Titik susu bdn kat junior kalo dia kene

eima said...

elakkan dr si abg sentuh adik dan kak ida cuci tgn sblm sentuh baby ..

amirah said...

musimla ni..mesti dak adik dpt kt sekolah ke ni...jgnla jangkit kat baby...