nuffnang advert

Monday, August 11, 2014

1 Syawal 2014

Assalamualaikum semua...

2 minggu tak update blog, fuh!
Banyak benda nak citer
Banyak benda nak share
Tapi mood nak update tu tak sampai2
Hadoii

@ Linggi, Negeri Sembilan
tema: biru 'Frozen'gitu, ekekek
Junior: 24 days

bergambar dengan mak dan abah mertua
tahun ni sedih sikit la sebab arwah nenek hubby dah takde, huhu

tahun ni jugak adalah tahun yang paling malas aku nak bergambar
sebab dalam keadaan berpantang
rimas sebenarnya
lepas habis je sesi bergambar dengan family
cepat2 aku tukar baju
lepak dalam bilik dengan junior
bila sedara2 hubby datang melawat junior
dorang yang masuk bilik
wah, terasa diri diva sesangat, muahahaha
 
tak tau lah, mungkin sebab tengah berpantang
mood raya tu tak berapa nak ada
tu yang malas nak jumpa tetamu bagai

ok lah, bila dah lama tak menulis
otak beku, idea tak keluar
sebelum aku merapu, baik aku chow dulu
takpe, ini cuma entry warm up
Insyaallah akan ada lagi entry esok dan seterusnya


Doakan aku mengharungi hari2 berpantang ni dengan tabah...hahaha...
7 days to go, caiyok Wahida!!

29 comments:

Rizziela said...

Selamat Hari Raya..memang tema tahun ni Biru kan :D

idzwa kamaruddin said...

amboiii rambut junior!!lebat gilerr..

Eye_nee said...

Thn ni mmg tahun BLUE kut...ada kwan2 lebih dari 4 5 family dgn blue mereka...

Cik Nor said...

selamat hari raya wahida. yang kecik pun berbiru juga.

akubiomed said...

Beraya berempat dengan baju biru.

Puan Awin said...

cumelnya junior....wah, 7 hari lagi bis pantang...chaiyok2!! kak...

rasp said...

biru mata hitamku...

bebaskan bebaskannn...
ku dari dlm pantanggggg...
bebaskan bebaskannnn...

hehehehehhehe....

SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI sis...
MAAF ZAHIR BATIN ye...muaahhh

Rai Ourkizuna said...

heyyy... da bersalin rupanya.. tahniahh.. selamat bertabah.. hahaha... aku soonn.. pulun makan segala dulu.. hihi..selamat hari raya taww..

Nieda ramly said...

selamat hari raya

AnneRaini said...

selamat hari raya beb... aku kalo tgh pntg pun xde mood nk beria sgt..sah2 takleh mkn...dok hadap baby jelah..hehe

norhidana miswan said...

tido je si junior tuh... ko apasal pakai baju raya kn dlm pantang naper tak pakai stokin kak heheheh....

Aida Azryn said...

jia you jia you! hehe. Selamat hari raya kak.. :)

Zee Suhaini said...

selamat hari raya..
kalo zee panggil ni biru 'navy'..hehe

ain.ya.nun. said...

Selamat hari raya Wahida & keluarga.

Eh, rupa ko dengan MIL macam nak sama lah.

ain.ya.nun. said...

Selamat hari raya Wahida & keluarga.

Eh, rupa ko dengan MIL macam nak sama lah.

Mummydearie said...

Salam Syawal, Wahida!

Kiranya dapat jugalah menyarung baju tema hari raya tahun ni :)

Amboi, nampak awet muda mak mentua awak!

eMMe said...

Kak Ida..jadila..ade gak gambar bersama anak2 n suami... mmg kalo mood raya kureng la kalo dlm berpantang... tapi tgk kak ida tetap menten ceria...

Kakzakie said...

Org beraya makan rendang, Wahida makan singgang ajelah ye - kesian diaaa..

Tapi tengok gambar muka fresh macam bukan dlm pantang kan:)

amirah said...

muka ko berseri je nok..takde muka org dalam pantang pon..alaaa sikit lagii...chaiyok...chaiyok...amboih lena sungguh junior tu..

saly said...

salam aidilfitri..dan slmt bpntang..
comel color tema...:)

Tihara said...

salam raya wahida, maaf zahir batin banyak2
tahniah yea dapat baby,ske tengok
selamat berpantang n take care dear :)

Nurulhuda Abdul Latip said...

Dah nak abis pantang dah..kejapnyaaa..

ezzu said...

selamat hari raya..huhu

Daddy Ziyyad said...

selamat hari raya nok
maaf zahir batin :)

dakcik said...

Tak lame dah tu nk horayyy...hehe

Slmt Hari Raya kak! comelnye juniorr..

Diana Rashid said...

Tahniah..dah bersalin rupanya..selamat berpantang ye..jangan ngelat tau..heheh

Saadet Yamak said...

assalamu aleykum sister, ramazan bayramınız mubarek olsun! ne güzel bir aile maşaAllah! :))))
Türkiye'den selamlar!

Makcik Anak 3 said...

wah....cantek biru frozen itu...heeee

Hazmin Hamudin said...

Selamat hari raya kak