nuffnang advert

Wednesday, April 23, 2014

Hello!

Assalamualaikum semua...
laju laju update blog...ni pun sebenarnya malas nak update, tapi lepas ada org message tanya nape tak update blog, rasa terharu pulak...muahahaha....
semalam dan hari ni aku berkursus...tu yang busy sikit...
layan je la gambar2 kami berkursus semalam...gambo gedik je pun...kehkeh...

 amboi yang belakang tu, sibuk nak interframe...tapi takpe, i is maafkan je, sebab dia antara pembaca blog i jugak...heheh...

 yang tengah tu, control cun tu weh...

 amboi, membesar dengan jayanya yang kiri sekali tu...

habis berkursus wajib bergambar dalam lif...padahal dalam lif ada ramai orang tau...hahaha...

ni tengah boring namanya ni, trainer bercakap kat depan, kami berselfie...
boring sikit la trainer kali ni...huhu...


kami berkursus tajuk 'Kreativiti dan Inovasi dalam Meningkatkan Kualiti dan Produktiviti'
ha, korang mampu tajuk kursus rupa gitu??
aku dengar tajuk mcm ni pun dah ngantuk...muahahaha...


ok lah, nak masuk kelas dah
hari ni trainer ada banyak benda nak tanya kami...ya ampunnnn....
chow

13 comments:

Fazleyatul Aini said...

haippppppp jangan tido dalam kursus
hehe

:: idzwa :: said...

berseri!heheeh..

Fiza Rahman said...

Selamat berkursus.

~ yus ~ said...

Berseri muka kedua-dua sahabat baik ni...:)

MyCherita said...

Salam ukhwah, 1st time singgah sini..jalan-jalan blogwalking.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

HeNRieTTa JoSe said...

Gambar last tu sgt cantik....eehh xnmpak cam preggy pown kan....nampak makin berseri seri ada la...

::NureeN:: said...

slamat berkursus..
musim kursus skrg kan
kejar hour hehee
nureen esok kat taiping :)

Lynn Hamzah said...

selamat berkursus...sempat selfie ek...

NM03 said...

tolong ckp kat trainer tu ape pun tak bley! cakap sambil menguap tao

Amanda Suria said...

selamat berkursus nok..dah agak ko memang pi ngan si Sheena...hehehehee...kim salam eh..

attyfir said...

amboi ..smbil berkursus sambil berselfie..nak buat cmne kan.boring .

JunAina said...

Trainer boring mula mata berat eh?

Ema Johari said...

trainer boring memang bosanlah..mata pun nak katup jer...trainer tanya soalan apa-apa jawab jer tengok blog saya...hehehe