nuffnang advert

Thursday, April 10, 2014

Chinta's Birthday Party @ The Club

Assalamualaikum semua...
Sabtu lepas bersamaan 05/04/2014 telah diadakan birthday party Chinta, anak buah aku yg comel lote tu...

the invitation:
bertempat di The Club, Bukit Utama
dari jam 4pm - 7 pm
tema: Under The Sea / tiffany green

disebabkan tema pun under the sea, kek Chinta ada ikan tau, tu kat bawah sekali tu, ada ikan tau..
ikan gapi sedang berenang2 lagi...
atas sekali pulak tu mermaid..
cantik dan unik kek ni, aku suka
FB: sid haleza

 candy buffet

lagi candy buffet
masa ni chocolate fountain tak sampai lagi


the candy buffet
harga keseluruhan candy buffet ni adalah rm599
boleh call no ni kalau berminat: 012-6102559
FB: wondermamacandybuffet

 souvenirs utk tetamu

yang dalam kotak kecik kat tangan kanan aku tu, perfume utk tetamu dewasa
perfume utk tetamu lelaki dan perempuan berbeza
souvenir utk kanak2 pulak mainan sodok2 pasir tu...apa nama set ni ntah...haha...

ini dia pengantin of the day
tapi dia moody sikit awal petang hari tu

birthday party betul2 diadakan di pool side
mmg best giler, cuaca pulak menyebelahi kami petang tu
tak panas, tak hujan
Alhamdulillah

tempat mandian kanak2 pun heaven, walau x besar mana, tapi kanak2 semua enjoyyyy
yg paling enjoy anak2 aku lah...hahaha...

me n my mak mertua kseyangan
pagi sebelum birthday party tu, hubby amek mak n abah mertua dari Senawang, pastu balik Rawang sat, makan tengahari rumah aku, baru shoot ke The Club ni...
malam tu mak abah tidur rumah kami lagi...best best...

si adik dah berzikir kat telinga kami, tak sabarrrrr nak mandi pool
sabo je la....acara tak start pun lagi...dah sibuk nak mandi pool


Chinta Qaleesya Imanee
sayanggggg Chinta masyammm ni

bukan main susah nak suruh Chinta ni senyum masa tu...
dia ni bukan nak dengan maklong dia ni

 sementara tunggu party start..

me n adik2 ipars
yang tengah tu mak pengantin, Nurul

merenung nasib...
kenapalah lambat sangat dapat mandi pool neh???

foods of the day
disebabkan hi tea, so makanan adalah yg light sahaja
ada popia, roti jala...

 nasi goreng cina, meehun goreng dan nugget

aku suka tema Under The Sea ni, happening, ceria...
pandai Nurul pilih tema

Mimie, adik ipar aku no. 3
esok nak fly ke Jakarta dah...take care tau my dear!!
Jakarta tak best la, jammed giler...hahaha...bertabah la di sana ye...

ya ampunnnn,
sebenarnya kan...
anak2 aku ni dah tak feeling nak mkn dah, sibuk nak terjun kolam dah...grrrr....
kena laharan sedas dengan mama dia, baru diam...hahaha...

clown @ magician....
hrmmm tak best lah clown tahun ni, tahun lepas punya clown laaaaaagi bestttt...
so, aku tak nak recommend...
lagi satu tak mesra kanak2...huh


 tak banyak sangat dessert aku amek, sebab terbayang homemade sup tulang kat rumah tu...muahahaha...


ok, acara potong kek pun dah nak start...
baru nampak Chinta ceria...

 Chinta sama2 nyanyi lagu hepi beday...

yeayyyyy!!
comel lilin ko tu Chinta!!

 ha, dah potong kek bagai, cepat2 anak mintak tukar swimsuit...

 terus terjun....

aku biar je anak2 mandi dlm pool
aku nak main dengan baby ni...
comel kan, nama dia Isabella...
eiiii, rasa nak bawak balik baby ni

 sambil tu clown masih teruskan game dia, ada mcm2 game sebenarnya...

 aku malas nak layan game clown tu...lepak layan pool lagi beshhh...

 tembak dia!!

 abang dah lama tak tunjuk skill berenang la tu...

tapi bila ada chicken dance, aku participate la...
mak n abah mertua aku sporting giler, cute bila dorang pun menari chicken dance...
mak n abah mmg best!!

 ha, baru nampak Chinta senyum bila dengan maklong...

happy family
Chinta tu dah tak sabar nak terjum kolam la tu...hahaha...

 amboiiii ko Chinta, seksinya...

 apa lagi, splashhh!!

dah nak balik baru teringat nak amek gambar ramai2 satu family
ada yg tengah berendam dalam pool, kami jerit naik jap amek gambar...hahaha...
tapi sayang, family adik ipar aku yg sorang lagi tu, Ain tak dapat attend beday party ni
kalau tak, dah cukup korum gambar ni...


anyway, happy birthday Chinta ku sayang
semoga jadi anak kebanggaan keluarga ye sayang
maklong, paklong, Arel n Aqeem sayang awak sangat2
takmo notti2 tau!!

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

SERONOK ANAK2

Salwa said...

Menarik sungguh event :D

NM03 said...

hepi beday cinta, nak booking jadi menantu leh tak.. hahahaha

D.Shahril Hakime said...

uiii...mak aiiii...meriahnye.... ni kalo kenduri anak nak kawen.. lagi hebat rasanya ni.... hepi belated besday Chinta...

Fiza Rahman said...

Bestnya...meriah.

Happy born day chinta.

Shark Kay said...

waaaa..
meriahnya besday party chinta..
tahniah untung hari lahir ke -2
makin cantik ler dia pasni :)

amirah said...

meriahnya majlis besday chinta...ada clown lagiii...hepi besday chinta...

norhidana miswan said...

bestnyer tema birthday tuh kak, happening sgt2...

Tihara said...

happt birthday chinta,
sedap nama dia, sweet :)

Anonymous said...

Tetiap tahun (haha, baru dua tahun pun), meriah besday si chinta ni.

-Dakpink-

Amanda Suria said...

sekajap je chinta dah 2 thun erk..makin comel dan sweet...suka ngan theme party..pandai mama dia pilih....

Rai Ourkizuna said...

happy birthday chinta.. wahh..kemain lagi..two piece bagai..seksii~

fazilzura said...

wahh meriah btl yew...

emm mule le trpk nak wat tema tuk besday Amni yg ke 2..

*** kamu makin berseri2

JunAina said...

E=Wahhh happening betu bufday Chinta... Happy birthday sayang.

attyfir said...

meriah besday chinta..tema menarik
paling besh dpt mandi pool..kita yg tgk pun rasa nak terjun sama

Makcik Anak 3 said...

seronok belek gambo.......lagi seronok yang real kan..heee