nuffnang advert

Monday, March 24, 2014

membulat

Assalamualaikum semua...

dah 25 minggu
tetiba rasa perut membesar dengan jayanya
mana tak nya, kuat makan sangat sekarang ni
selera sangatttttt
sekarang ni suka sangat makanan manis
kuih muih tradisional, donut Big Apple & Jco selalu menjadi pilihan
pastu suka sangat makan roti
nampak roti kat kedai macam nak beli semua, kehkeh
roti canai, roti telur, roti planta, roti sardin boleh makan double
korang mampu?
dalam sebulan berat badan naik 3 kilo
doktor marah ada aku peduli? hahaha
tapi waktu pantang nanti memang kena kerja keras
tak sabar nak masuk gym balik
rindu treadmill, rindu strider
tapi sekarang ni aku nak enjoy
enjoy dengan pregnancy journey kali ni
fuh, harap dapat mengendong Junior dalam perut dengan tabah
bukan main aktif lagi dia
mesti dia tak sabar nak ber Muay Thai dengan abang2 dia
Junior, be gud okey!!


nak update adik nikah dan sanding semalam, nanti2 lah ye
tunggu mood sampai

37 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh besar dah 25minggu tu. jaga diri baik2 ye ~~~

Amanda Suria said...

salam Wahida..
kamu sangat comel...makan je apa nak makan dear...enjoy your pregnancy moment kan...but kawal tau...

attyfir said...

nampak dah perut.
makan je apa2 nak makan masa pregnant ni ..nanti dlm pantang baru projek menguruskan badan

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya

mia izzati said...

time ngandung ni jgn cakap le kak..semua nak makan hehe..pantang kuar iklan makanan..

Sharifah Nadzarah said...

amboi2...cunnye dia..walaupun membulat...hehehe
take care ok..

Fiza Rahman said...

Comel jer perut.

Fazleyatul Aini said...

comel comel

Has said...

comel sgt...

Anonymous said...

Berseri-seri.
So, betulah baby boy tu.

=)

Puan Awin said...

membulat dan sihat, alhamdulillah....

Rizziela said...

berseri2 ibu bb

amirah said...

berseri2 laaa...takpe..makan je...sian junior lapar nanti..

Makcik Anak 3 said...

enjoy ur prengancy sis....ape pun tetap comel n colourfull kan..like...

Makcik Anak 3 said...

enjoy ur prengancy sis....ape pun tetap comel n colourfull kan..like...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Semoga junior dan ibunya sihat membesar :)

ros_reeza said...

seri ibu mengandung!

Tina Othman said...

alala cantik je ibu mengandung ni, jaga2 sikit makan manis tu takut diabetes je

norhidana miswan said...

makin berseri2 ko kak.... seri mak yong

eima said...

comey ...
ni ke bj kenduri tu ...

wahida said...

eima: haha, lebih kurang gitu lah..

::NureeN:: said...

dh 6bln ++ kan, rasa kejap jerr..
cumil sgt perut tue...
secumil tuan dia.. hehe
slalu doc x marah berat naik, nurse yg marah tp doc yg nureen mmg dok polo tiap kali preggy ckp x per berat naik janji semua yg d risaukan tu x der.. dh nama pon preggy kan mmg la naik, jap g x naik pon drg bising gak ehhehe....

wahida said...

nureen: aku ni bukan nurse yg marah nok, mmg doc yg marah, siap jeling aku lagi...hahaha...
tapi betul jugak kata ko, tak naik pun dorang bising jugak kan...hadoi la...

JunAina said...

Posing2 majlis nikah le ni. Mana dpt baju tu?

Mummydearie said...

Enjoy your pregnancy. Makan je apa nak. Lepas tu boleh salah baby dalam perut. Lepas tu nanti pergi ajelah gym, turunkan berapa berat yang nak.

Daddy Ziyyad said...

aku nampak reket Yonex tu...sapa yg main?

wahida said...

daddy ziyyad: adik aku nok, tu rumah adik aku tu...hahaha...

HeNRieTTa JoSe said...

Berseri seri wjah....xpe, skank ikut jer selera jnior yg cumil itu...nnti pantang bru lah berpntang....

akubiomed said...

Sudah mula nampak perut. :-)

Fieda Zan said...

cantik tudung mak jemah

ietams said...

cantik dan berseri!

salwana nordin @ che'wa said...

suka tgk org peknen..berseri2 je muka :)..bestnyaaaaaaaaaaaa..

enjoy ur pregnancy!

Nafira usof said...

ehhh.. dh besar dh perut ko nok!
rasa cam baru jer ko bagitau kat blog nih..

take care nok!

cik ecah said...

bulat perut je kak...
muka still mentennn hehehe...

Kesuma Angsana said...

wah suka tgk pic ni, comel sungguh, take care yer !

Azura Rahamat said...

Wah...comelnya pwrut waluoun dh 6bulan...suka tgk org pregnant...tk care...

Ema Johari said...

alahai comel sangat ibu preggy ni