nuffnang advert

Tuesday, January 21, 2014

kau ada? (part 8)

Assalamualaikum semua...

phewwww, dalam pada semalam aku bz dengan ramai visitors, salah sorang visitors yang datang bertanya kat aku adalah penyanyi Nora ni...aku x sure korang ingat lagi tak dengan dia ni, tapi aku kenal la dia...nak kata minat sangat dengan dia ni, tak lah...cuma aku minat giler dengan salah satu lagu dia, Dendam Dalam Diam....lagu lama tu...tangkap leleh tau lagu tu...lagu yang diangkat menjadi lagu tema dalam sebuah drama bersiri 'Haryati'...citer tu pun dah lama dah...tapi masih berbekas dlm hati aku..apatah lagi lagu Nora ni...sbb citer tu sedih sangat, pasal isteri pertama dah bagi keizinan suami dia kawen lagi, tapi sudahnya bini pertama kena abai...huwaaaaaa...sedih tau...sampai sekarang sedih lagi....kalau dengar je lagu Nora ni, aku mesti teringat balik drama tu...aku bab2 laki kawen lagi ni, aku emo sikit...hahaha...

hubby pun suka suara dia, lembut gemersik gitu kata ko...orangnya pun ramah, mesra je layan aku dengan pak guard...kehkeh...padahal dia rushing ada meeting dengan our Datuk CEO...sombong kalu, kita lahar saja dalam blog...apa susah...kahkah...

tapi setakat ni, artis2 yang masuk ofis aku ni, semua ok2 je...tak de la yg kekwat pun...
bagus jugak ada artis keluar masuk sini kan, ada jugak aku nak up n3...muahahaha...


chow!!

33 comments:

NM03 said...

comei kan dia...





sumpah rugi aku tak amek gambar ngan sam ari tu... huh!

ietams said...

lawa..sweet je nora ni.
best eh artis rajin masuk opis..
cerah biji mata

msredcheesecake said...

BESTNYA DPT JUMPA NORA...SY PUN SUKA SUARA DIA

ain.ya.nun. said...

aku takdo jumpa nora. untunglah kau ado!

ain.ya.nun. said...

aku takdo jumpa nora. untunglah kau ado!

attyfir said...

comey je nora..

JunAina said...

Glamer jap ko noks...:)

Cho Zila said...

best jugak yerk... bolehler bertambah entrinyer...

Hanis Azla said...

As-salam wahida..

Akak minat dengan nora.. cantiknya dia..

Rai Ourkizuna said...

mentang mentang blogger.. nak melahar je kejenya ko ye..hahaha..

penyanyi lama jarang jumpa yg kekwatt..yg kekwat tu biasanya yg suam suam kuku :P

Vee Sandi said...

owh , kenal sgt dgn dia ni . sis dewasa bersama lagu - lagunya ...

.:fyzz:. said...

awet muda ja nora nih kan..cantik n kulit dia sngt halus kan..:) cayalah ko nok..

norhidana miswan said...

jeles tau.... ramai retis2 dtg sana... kt tempat aku nih takat travel agent ada lah huhuhui...

aku pun ingat lg kak lagu2 dia...skrg nih aku suke bg aiyan dgr lagu2 dia ngn anak2 dia yg kt voice of ummi...sesuai utk aiyan dgr...lagu2 nasihat

Noor Izmaliza said...

suka jugak kat die ni

Mummydearie said...

Biasa juga dengar lagu-lagu Nora ni sebelum dia bertudung litup dan more to lagu-lagu nasyid kanak-kanak. Best ya sesekali dapat posing dengan artis.

Daddy Ziyyad said...

Ko mintak dia nyanyi live tak? :P

Fazleyatul Aini said...

cantiknya nora ni

sudipVSsenduk said...

dua dua cantik

Amanda Suria said...

suka jugak ngan nora...masa aku muda2 dulu nok..masa tgh top lagu dendam dalam diam tu..aku menang kakraoke lagu ni la...hehehehe...yg best dia jadi juri...masa tu bertanding area Nilai...suka dia sebab dia soft spoken

Nafira usof said...

wow!! dapat bergambar dgn artis.
untung ko nok!
kat tempat keje pon bleh jumpa artis.

akubiomed said...

Fuyoh, bergambar dengan artis.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah bergambar dgn retis Wahida ni.... sama cantik jer akak tengok tu :)

Eye_nee said...

Akk suka jugak dia ni....cam kira tiada hot2 gosip masa dia tgh fofuler dulu....

maszmadi said...

suka ngan Nora... sweet je suara dia..

lizz said...

waa dapat jumpa kak nora...lawakan dia...lembut n ayu sangat....dedua dah cam artis acaner...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

2-2 sgt manisss 'lettim' gitu!

diana said...

berapa dah ye umur dia..muka nampak muda..artis kan!!

HeNRieTTa JoSe said...

Uiks...retis msuk opis..xdo xdo...opis rietta xdo...hehehe...

Ema Johari said...

manis jer tgk senyuman nora ni...

GREENJADE said...

amvoi dgn retis yu..saje kasi lahar jek ko nok..haippp

suke gak sora Nora ni..lemak-lemak-meredu..gitu

NzA said...

Lama xsinggah sini..Rindu nk baca n3 wahida...
Mek Kelate yg sweet tu......

munna said...

Cantiknya nora.... Yg sebelah tu pun cantik juga

CaDLyNN said...

amboi...nora...

suara die mmg sedap!