nuffnang advert

Wednesday, January 8, 2014

hrmmmmm

saya percaya setiap kali untuk menulis blog, perlu ada mood,
mood yang stabil,
perlukan keikhlasan dalam menulis,

saya pulak mood yang stabil itu tak sampai2 lagi ni   :)
apesal ntah,
jiwa kacau ke? takkan kot...
mood swing ke? tak jugak...


entah lah, yang pasti saya tiada jiwa untuk menulis hari ini...


34 comments:

ain.ya.nun. said...

it's take time nok.

soksok ado la mood tu.
kan?

:: Mrs.Eady :: said...

ok..take ur time..okeh!

Nurzakiah Hanum said...

take care

bang fenn said...

relaks...tenangkan fikiran...bila rasa rindu nk menulis baru tulis semula..hehehe...
take your time...

Amanda Suria said...

xper nok...relaks...dah ada mood nanti baru blog out...maybe kena pi short trip kot...hehehe

BungaTulip said...

Cari balik mod tu kak, mana menghilang ntah..

Rasp said...

mood tu gi cuti tu...
hehehehe...
i pun sama gak sis...
mood masih offline :D

Fazleyatul Aini said...

takpe sit back, relax, dan tunggu mood datang hihi

msredcheesecake said...

perut lapar kot...hheee

jeBateja said...

Uikk...jiwa dah poei mana.....cari...carik....

akubiomed said...

Belum jumpa lagi perlu lebih gali lagi diawal Januari ini. :-)

JunAina said...

Dalam tak de mood jadi jugak satu entry hari ini...:)

Khai♥Rin : anies said...

tgh byk p-k niii

Fiza Rahman said...

Tak per lah. Take your time.

Nur A.Z said...

biasalah tu.saya pernah tinggalkan blog lama sbb xde mood. nanti akak bosan2 boleh tulis balik.

btw, thanks ya sbb sponsor GA Yui.

diana said...

saya pun selalu macam tu..kalau hati runsing mesti mala nak tulis apa2..

eima said...

ok ...ai tgu ni

Nafira usof said...

betol tuh.. nak menulis memang kena ade mood..:)

Ema Johari said...

ambil masa juga tu nak kembalikan mood menulis ni

amirah said...

biasa dh kalau takde mood tu..lagi satu taktau dh nk tulis pe

norhidana miswan said...

jgn sampai esok lusa takde mood sudah la kak

Daddy Ziyyad said...

abis tu yg kau tulis ni apa benda nok? hahahaha

Dee said...

bagi orang yg bermasalah kesihatan macam kau nok..itu perkara biasa..hehehe..aku ni yg takde masalah kesihatan pun malas..lagi potong bila ada mood..final appearance kat blog adalah tunggang langgang..huhu..

Cik Eka said...

eka pon kekadang cmtu. takde idea kadang sampai seminggu dua tak menulis

::NureeN:: said...

blk jap g peluk anak kiss anak.. sure mood mari :)

Eye_nee said...

betul kan...bila ada jiwa baru feel nak menulis..jika tidakkkk maka nya..bisu jer bloq....mcm bloq akk tu...dah lama sgt senyap dan sunyi...

azza said...

Pembawakan budak la teww

Nieda ramly said...

harap2 cepatlah dtg moodnya ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

takpe kak.. take ur time..

bru trima berita sedih mmg kt jd cmtu serba skit.

Gee Lion said...

ni dah tulis sikit nih.. okaylah tu... kena warm up jugak.. heee.. =)

munna said...

Kalau takde mood mmg lah.... Munna dekat 4 bln hanyut blog ni di buatnya

Mummydearie said...

Dah banyak sangat menulis atau mungkin dah lama sangat 'berehat'. Takpalahkan sekali-sekala. Janji tetap ada.

fieda said...

saya ni plk di tahun bru ni nk start aktif balik la berblog mcm dulu2

fieda said...

saya ni plk di tahun bru ni nk start aktif balik la berblog mcm dulu2