nuffnang advert

Monday, December 30, 2013

hanya Allah yang bisa menyembuhkan

Assalamulaikum semua...


errmmmmm, abang demam since mlm tadi...bila abang demam je aku dah rasa cuak semacam...since dia dah pernah kena denggi sebelum ni, asal dia demam je, mmg aku cuak...harap2 abang demam biasa je la...tak sanggup tengok abang sakit2 lagi...dah la lagi 3 hari nak masuk sekolah ni...cepat baik tau abang...mama kat ofis ni dah rasa serba tak kena dah ni...nasib daddy ada boleh jaga abang...mama cuti pun dah habis...huhu....


kisah kedua pulak, nenek mertua dah beberapa hari terlantar.. semalam balik Seremban lagi, tgk keadaan nenek, makin uzur nampaknya...cakap pun dah tak boleh...kesian kat mak mertua yang penat menjaga mak dia, tidur mak pun dah terganggu, makan mak pun tak berapa nak lalu bila tgk nenek mcm tu....hanya Allah yang mampu membalas segala kebaikan mak mertua pada maknya itu...semoga syurga tempat mak....



doakan yang terbaik utk abang dan nenek mertua ye...


23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

insyaallah

:: Mrs.Eady :: said...

semoga diberikan kesembuhan dgn segera pada abg & diringankan bebanan kesakitan nenek..

Fazleyatul Aini said...

semoga cepat sembuh untuk mereka berdua

norhidana miswan said...

semoga di sembuhkan kedua2 nyer kak... jgn risau2 sgt... abg dmm sbb nk naik sekolah kot...

Rizziela said...

Kita doakan yg terbaik utk abang dengan nenek yer

Shima Harel said...

In sha allah semua selamat....

amirah said...

moga abg cepat2 okay ye..ni demam nak masuk sekolah la ni..takpe, mkn ubat ye abg..moga nenek mertua wahida pon sembuh mcm biasa balik ye

Roha said...

cepat sembuh ea abang,kena mkn obat tau!..
utk nenek wahidah moga sihat seperti sediakala :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Syafakallah... cepat sembuh ye abang... rajin2 makan ubat tau :)

Amanda Suria said...

Semoga keduanya cepat sembuh...tabah ye nok...dugaan nk masuk tahun baru....sama ar kita...cuti dh abih dh...

Zee Suhaini said...

moga keduanya cepat sembuh kak..

JunAina said...

Semoga abang cepat sembuh...buat nenek pula agar dipermudahkan segalanya...

Bahrain said...

Semoga abangnya cepat sembuh dan sihat seperti sediakala..

msredcheesecake said...

bismillahi syafi...semuga cepat sembuh....

Gee Lion said...

InshaAllah, kebah demam abang nanti huhu.. doa seorang ibu, mustajab (:

Rasp said...

semoga abang cepat2 sembuh...
iyelah kan risau dah nak start skool lak tu....

takziah sis atas kembalinya nenek mentua ke rahmatullah....
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang berimah...

Al-fatihah..

::NureeN:: said...

moga abg cpt sembuh...
takziah buat keluarga mertua.. moga rohnya dicucuri rahmat...

akubiomed said...

Sekolah hendak dibuka tidak dilama lagi. Sekarang ini musim demam Dinggi terutama negeri Selangor kes yang dilaporkan tinggi.

Nafira usof said...

moga Abang cepat sembuh.

Takziah atas pemergian Nenek mertua.

Ema Johari said...

salam takziah..

MuMMie BeRRy said...

semoga abang cepat sembuh yea sayang..

NEKCIK said...

semuga kesihatan kedua duanya cepat pulih..amiin

Vee said...

semoga Allah permudahkan segala urusan . segala ujian itu utk jadikan wahida lebih kuat dan tabah .