nuffnang advert

Friday, December 27, 2013

Bukan Kerana Aku Tak Cinta, i fall in love!!

Assalamualaikum semua...

siapa tengok drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta? angkat tangan!! 
siapa tak tengok tak leh geng...ekekek.....
drama ni best ah...syok ah...adaptasi dari novel jugak la...
suka tengok si Nely tu tergedik2 duk tackle si Jebat tu...siap nak masuk meminang si Jebat tak tahan...hahaha...siap buat2 lemas nak attention dari Jebat....hadoi....notti tau Nely dlm citer ni, minggu depan masak la ko kena tampar dengan Jebat...huhu...
citer ni ala2 romantic comedy gitu...dan boleh tak aku sebagai peminat dorang nak sangat tengok si Nely ngan Sharnaaz ni couple betul2...mcm sesuai je tgk dorang...sherashi bersama gitu... :)
matikla Qi marah...(bajet mcm Qi baca blog aku, hahaha)

pastu syok la tengok dorang main terbang2 gini....terus feeling...muahahaha...


rasa tak cukup je Astro Mustika HD buat setengah jam je sehari...dah la Isnin sampai Rabu je....
i tak suka ternanti2 tau...huh...

43 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

best sgt ke?nak kene tgk gak la kalo mcm nie!

Hanis Azla said...

As-salam wahida..

akak pun dah jatuh chenta dengan citer ni.. pelakon2nya sangat kena..

Lynda Che Lah said...

suka Sharnaaz..muka je garang tp dlm hati ada taman..Nely mmg pandai berlakon gedik mcm tu..cute je

Fazleyatul Aini said...

saya baca novel dia je. hihi

NM03 said...

ha, tau pun kau.... mcm ni la aku asyik ternanti2 farid kamil dalam jodoh itu milik kita.





kalu shanaz nak kt ngko, ngko nak tak jah?

wahida said...

NM03: farid kamil tak best, dia mcm busuk sikit...mcm tak mandi pagi gitu...hahaha...

Ann Ishak said...

baca novel, pasti tak tertunggu lagi dah :)

Dee said...

best..aku pun tak pernah miss kau..anak2 lagilah..fall in love jugak :)

Fiza Rahman said...

Tak tgk pon. Umah x der astro.

fazitaismail said...

akk sy angkat tangan nie..nampak tak..haha
sy pun tgok gak..so leh geng lah ye..hikhik
memanh best kannn..

ezlinda hisam said...

saya n hubby pun tengok.. hehe.. best, tapi sekejap sangat..buatlah sejam 1 episod, kan?..haha..

norhidana miswan said...

aku pun suke kak.... memula mls nk tgk sbb nyampah ngn sharnaaz tuh tp best lah pulak cite nih sbb komedi cinta gitu kan... tak menahan nengok kegatalan si mastura tuh ngn PA nyer yg sutun tuh... tak sbr nk tunggu minggu dpn kan...

Nafira usof said...

rumah aku x de astrok nok!
x dapat lah layan citer tuh.

Daddy Ziyyad said...

ala....aku tak tgk la nok...hahaha

Khai♥Rin : anies said...

mungkin drama lg okey kot berbanding buku...semput jg nk khatam 1 buku ekekeke...pastu kalu x bc novel 'suami yang ku benci' pasti x kn fhn cerita ni

faraherda.razalan said...

Lor...tak genglah mcm nie! Hahahahahah!

faraherda.razalan said...

Lor...tak genglah mcm nie! Hahahahahah!

mama said...

assalam dear wahida.. kebelakangan ni byk drama tv diadaptasi dr novel..ceta semua jiwang2.. ;)

Mummydearie said...

Oh, kalau macam ni memang tak boleh genglah yek! Kita tak tengok pun drama ni.

Mimy Hamid said...

best eh nnt nk tgk la...

AnneRaini said...

aku xlayan sbb xminat sharnaaz...geli..haha

Tina Othman said...

Bestkan, saya dari novel mmg suka bila dah ke drama mula2 mcm tak berkenan ke sharnaaz tp best pulak hehe

:: Cik Viva :: said...

BKATC mmg best gilerr...wpun mula2 mcam tak konfiden dgn sharnaz..tapi bile tengok 1st episod tu terus sukeee. Marathon tonton online kat opis sebab umah takde mustika HD...huhu

Vee said...

mmg x blh geng sbb saya x tgk ... hehehee .

Amanda Suria said...

Umah sewa aku xde astro la nok....xde ulangan eh....

wahida said...

amanda suria: tengok online la nok kalau gitu...

::NureeN:: said...

ramai org tgk crita ni, tp nureen jer x dan, nk tgk on9 pon liat.. haha
tp klau ari rabu ngan khamis, tercegat dpn tv 393 pkl 9mlm nak tgk crita korea hehee

Gee Lion said...

Menjadi tul Nely berlakon. First time tengok dia bawak watak tergedik2 ckit camtu.. :p

Sizzling Suzai said...

WARGGHHHHHHHHHH SAYA TENGOK and setia dpn TV kol10!!!! seriously an awesome one coz sgt differ xpnh heroin yg tergedik gtuh n btw xmnyampah lnsg sbb sy sgt suke si nelly n err shahrnaz skali haha sgt macho lorh dlm ni suke suke suke suke ;D

HeNRieTTa JoSe said...

Mcm best jerr...tpi kt sni xpsang astro...

m.u.l.a.n said...

tak sempat betol nak tengok.. macam2 hal cuti sek ini..

misz-ella said...

tak sempat lagi nak tengok. tapi dengar orang cakap cite ni kelakar dan best.

Yumida Huda said...

SUKA JUGAK TGK DRAMA YG NI
SUKA KAT NELYDIA BERLAKON
SHARNAAZ PUN TERBAIK GAK
follower ke 1508..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
http://umikasum.blogspot.com

CaDLyNN said...

best erk kak..ala umah kite takde astro :p

youtube ade tak? haha

Jumria Alimuddin said...

best ka??
Slalu tgk iklan jak...mcm best...tp slalu jak terlepas tgk..huhuhu

Jumria Alimuddin said...

best ka??
Slalu tgk iklan jak...mcm best...tp slalu jak terlepas tgk..huhuhu

Jumria Alimuddin said...

best ka??
Slalu tgk iklan jak...mcm best...tp slalu jak terlepas tgk..huhuhu

blog-tips-kurus said...

part terbang tu memang dramatik.

kreatif depa tu..

Tihara said...

hooh la, pehal la tak bagi sejam.
kedukut kan.best ever sebab lan todak hahak :)

BUNDA said...

Bunda ikuti juga cerita ni...best lah jugak..
Tak sabar nak tengok macamne setelah Mas tahu latar belakang sebenar Jebat...

Nabiha Zaidi said...

Report kat Qi suruh baca blog ni. Ahahaha.

Rasp said...

so kita tak geng lah ek...
sbb i tak folo...
takpe takpe...
takmo kawan hehehehe...

Ema Johari said...

tak tgk pon...kena tgklah ni..baru boleh geng..hehe