nuffnang advert

Tuesday, December 17, 2013

atas katil hotel pun jadik

Assalamualaikum semua....
jom layan anak2 ber muay thai...muay thai la sangatttt....

 seluar muay thai ni kami beli kat pekan Aonang, Krabi...beriya2 budak2 ni nak seluar muay thai, so, kita beli je la...sehelai rm18...balik je hotel terus budak2 ni bukak baju pakai seluar muay thai terus...tak sabar2 kekdahnya...

 amacam, ada gaya tak?

 yang seluar merah tu tak padan dengan kurus kering...ekekek...

 part ni aku tetiba teringat Labu Labi bergusti....hahaha....

dah penat, terus landing... =)
beriya2 abang suruh repeat Krabi sebab nak tengok 'live muay thai show'...hari tu kami pergi, wrong time..kesian budak2 ni...nak tengok sangat depan mata...



korang ada tau mana2 muay thai show kat Malaysia ni? kot2 lah ada pulak kan, aku je yang tak tau...huhu...

22 comments:

NM03 said...

jom p kelantan... sepupu aku pun ade masuk muay thai

wahida said...

NM03: kat kelantan ada muay thai show kah? kalau ada, aku gerak sekarang jugak...hahaha...

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya dua beradik nie

Amanda Suria said...

wah...ni dah tunjuk bakat dh ni....sok dah besar jadi minat...boleh buat duit ni nok...

Eye_nee said...

ambaoi berseluar muaythai lagi dua hero ni....

norhidana miswan said...

wah2.... syok betui bermuay tai dua badik nih....

:: Mrs.Eady :: said...

amboiii..

faraherda.razalan said...

Haih, gambar no.3 tu...bermuay thai ke atau menari? Heheheh! Comel...

MuMMie BeRRy said...

hahhaha comey muay thai version adik abg...

Rasp said...

dorang adik beradik dah leh buat show kat rumah sis...
seluar dah ada...
gaya pun dah ada hehehehehehehe....

JunAina said...

Apak depa beli jugak dak seluar tu...ahahhaa...

wahida said...

faraherda: kan? mmg mcm menari...haha...

junaina: apak dia tak beli kak seluar tu, apak dia beli singlet muay thai je...hehe...

akubiomed said...

Sempat bertomoi diatas katil. :-)

Cho Zila said...

kat kelantan memang ada tak silap dalam rancangan sarapan ada tunjukkan...
kat perakpun sekali2 der sebab adik akak tu der bawak anak2 sedara pergi...

Fiza Rahman said...

ADa bakat nih...hehehe...

amirah said...

hahaha...nak tergelak aku nengok gaya muay thai si adik...comel sesangat!

::NureeN:: said...

Berbakat besar nih.. ;)

bujal X said...

aksi lutut terbang mana??

Ema Johari said...

dua dua kecundang ke tu?

adrianna syaz said...

Siap dgn seluar lagi tu.hehe

Anonymous said...

wahida...nak tgk muay thai kan..

gi tgk kat stadium tasik titiwangsa pada 28-29 Dis 2013 nih. Pertunjukan start malam...
Tak yah gi jauh2...

wahida said...

anonymous: tengs anon!! appreciated it!!