nuffnang advert

Monday, October 7, 2013

terima kasih readers!

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, kebelakangan ni readers yg berkunjung kat blog aku ni maintain 900++ sehari di waktu weekdays...tarikh 30/9 hingga 4/10 tu adalah weekdays tau...pernah jugak cecah 1K dalam sehari, tapi tengok topik jugak la...tapi nak maintain 1K tu rasanya belum boleh lagi...tapi mungkin satu hari nnt, siapa tahu? blog ni blog biasa2 je, kalau ada readers yg sudi baca, aku dah rasa cukup syukur sesangat sekurang2 nya aku tau aku tak syok sendiri dlm berblogging ni...wakakaka...
dulu2 masa start blogging yg berkunjung ke sini boleh dikira dengan jari tau...huhu...
tapi waktu weekend traffic merudum ke 400++ sajork...takpe lah, yg penting ada jugak readers masuk...


tengs korang yang sudi berkunjung ke sini, tengs pada yg rajin drop komen, tengs pada silent readers, tengs jugak pada anon yg kadang2 komennya menyakitkan hati aku...ekekek...anda semua penyumbang traffic saya... :)


terima kasih kerana menyokong MY ALL, tanpa anda, saya tidak bernafsu untuk meneruskan blog ni (bajet ucapan artis atas stage terima anugerah)

27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow banyak tue

JunAina said...

Wahh...bila le akak nak dapat visitor cam gitu...kena kerja kuat nih...

ezlinda hisam said...

wah..ramainya tetamu akak..

Rai Ourkizuna said...

wahh..cayalah..

lizz said...

tahniah2...memang suka mai sini tambah2 kalo ader entry2 klako tu...baru cerah mata sikit...hehe

lynda said...
This comment has been removed by a blog administrator.
NM03 said...

terbaek. femes mu jah oiiii

mama maman aka yana said...

harap teruskan usaha anda.. kiki.. mesti dpt 200k lak pasni

Fazleyatul Aini said...

daebak !!!

wahida said...

mama maman: 200k?

Fiza Rahman said...

Tahniah. Blogger femes katakan :-)

.:fyzz:. said...

tahniah nok..ko adalah salah seorang blogger peberet aku..teng koz sudi gak jenguk blog aku..:)

Mummydearie said...

Akak tengok trafik blog orang aje terus teruja nak syok sendiri menceceh sendirian ....

Anyway, tahniah Wahida!

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah... Tahniah. Semoga makin bertambah lagi nnt..

:: Mrs.Eady :: said...

Tahniah nok :)

Dee said...

congrats..nti sabtu nak mintak sign tau..kahkahkah..

Kakzakie said...

Ramai tu wahida! Kalau kakak dpt seratus pun dah suka..

Nafira usof said...

waahhh.. meriahnye reader ko noks~
tahniah2~

akubiomed said...

Dahsyat uv trafik sehari. Jeles-jeles.

AnneRaini said...

bestlah ko nok...cecah gak seribu..aku ni dpt seratus pun dah untung dah..hehe

Hazmin Hamudin said...

Tahniah kak. saya tengah mengalamai zaman kejatuhan ni. Dulu boleh je dapat macam tu. Sekarang haremm.

amirah said...

rmainya nok. harussss la ucapan mcm retis. haku kalau dpt satus tu pun rasa mcm dah kembang idung dah

Ema Johari said...

perghh...mmg hebat.

Shima Harel said...

Wow!!! femes la ko kak...
Congrats!!

adrianna syaz said...

Wah..byk2..akk punya penulisan blog best.sya suka..sya baca blogakk ni dah abes setgh.hehe

Kesuma Angsana said...

tahniah mmg terbaik !

Amanda Suria said...

Good job noks