nuffnang advert

Monday, September 30, 2013

RM80

Assalamualaikum semua...
hari ni busy...pagi2 dah kemas workstation, belum breakfast lagi ni, kang jap lagi nak pi kursus lak sampai tengahari...
so, tak dapat nak update banyak, terfikir nak update CPUV nuffnang je, sbb tu benda paling mudah, printscreen pastu taip sikit2, done!! ekekek...




ok lah, nak breakfast jap, makan laju laju!!




35 comments:

.:fyzz:. said...

okey la nok..rm80 hengget..nnti akan makin bertmbh dn tambah lagi ..congrats..

lizz said...

waa banyak tu...tahniah yek...

Khai♥Rin : anies said...

genap rm100 kena belanja kami tawwww ;-)

Myra Jay said...

Wowww!!! RM80, MJ pn BE ni jugak, tp baru 20an..hehee

Tahniah ye kak :D

~ yus ~ said...

perghhh, 1 BE dah 80 hinggit ya Wahida, mmg masyukkk!! Tahniah.

Akak dah tak selalu update blog, tak merasa nak dapat banyak gitu, tapi adalah juga sikit. Alhamdulillah.

JunAina said...

Omak kau...banyak tu Wahida...dari May laj=k tu. Ahkak punya ada le Rm3 kot ahahaaa...

mama maman aka yana said...

satu BE dpt rm80... dua tiga BE dah boleh beli handbabg gucci arrr pasni... tahniah beb.. :)

Vee said...

byk gak tu ... alhamdulillah , rezeki .

Rasp said...

wow.. byk tu sis...
rezki kan....
alhamdulillah...
semoga murah rezki u lagi...
selamat berkursus ye...

Ann Ishak said...

cukup pulan depan, boleh genap RM100 pulak, insyaAllah :)

Eye_nee said...

byk ni sis..rezeki rezeki....

Jue a.k.a Ibu 2F said...

gila banyak..tahniah

Fazleyatul Aini said...

yeay bleh belanja pizza ni hehe

Nafira usof said...

tudiaaaaa!!
1 Be dah 80hengget!! i jeles u!
nanti banjer i makan doyan k~

Qhaifa Nur said...

banyak tuh 80 hinggit...rezeki

:: Cik Viva :: said...

RM80..banyak jugak tu

HeNRieTTa JoSe said...

RM 80? stu iklan....byknye...tahniah akk....dan selamat berkursus...

Daddy Ziyyad said...

mahsyuk tu nok...belanja aku mekdi...wakakakakaa

Rizziela said...

wow.. 1 iklan ajer dah RM80

Rai Ourkizuna said...

mak oii..sakan gila iklan nuffnang ko ya.. masyuk..

Mummydearie said...

RM80 tu simpan2 banyak juga jadinya nanti dan walaupun RM80 saja, terbit rasa cemburu di hati ini :D

emy pokden said...

byk jugak ko ada..aku?sikit jer..bila nak dpt byk...

Ema Johari said...

makan slow2...nanti tersedak pula

Nurzakiah Hanum said...

best2

::NureeN:: said...

masyukkkk

diana said...

boleh la belanja..:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Rezeki tu wahida... Alhamdulillah ;)

Hazmin Hamudin said...

Gila kencang cpuv macam tu kak.

Ietams said...

rezki..rezki.. tu..

jeBateja said...

Banyak nyaaaaaa

ArELeEz said...

uiks! dh buleh cash out. he3..

Zawiah said...

sikit - sikt , lama2 jadi bukit ... alhamdulillah ...

akubiomed said...

Fuh banyaknya CPUV. Tanniah.Cayo-cayo.

eMMe said...

Alhamdulillah.. rezeki Sis Ida.. boleh la belanja makan.. heeee~

ros_reeza said...

banyaknya kak.. Alhamdulilah.. rezeki...