nuffnang advert

Monday, August 26, 2013

oh gediknyaaaaa

Assalamualaikum semua...

bersama sebahagian sepupu sepapat, pagi 1 Syawal @ Sungai Besar, rumah nenek tersayang...


nak tayang gambar raya, tapi mood tak sampai lagi...tayang sekeping dulu...ekekek...mastermind suruh bergambar gedik tu yg pakai baju maroon bunga2 tu..hahaha...

dalam gambar ni, cuma dua org yg dah jadik mak budak, yg lain single but not available...hahaha...
seronok sgt beraya kat Sg. Besar ni, sbb ramai sedara mara...meriah sgt...anak2 pun dapat duit raya banyak...eh?

kang kalau ada mood nak upload gambar, esok keluar la n3 raya aku...heheh...chow dulu...kekenyangan sgt ni, baru lepas mkn rendang + nasi impit... :)

30 comments:

ArELeEz said...

tggl nak catwalk je lagik tuh. he3..

♥ dak pink said...

Kurusnya tuan blog!

Nurulhuda Abdul Latip said...

kau nampak ramping la makan apa eh?

lieyalatif said...

gediks tapi comel takpe beb...ko makin gojes laa pompuan oiiii...

Tina Othman said...

Gedik pun cantik je semuanya

Amanda Suria said...

Dah mcm ratu kebaya dh....

NM03 said...

noks

jumaat ni buat rendang ngan kuah kacang plak

lepak kat 14 lagik eh

syok wehhhh

wahida said...

NM03: hamboi ko jah...demand nampak...kahkah....

Rasp said...

wow...ramainya sepupu sepapat...
harus meriah sambutan raya kan...
best!

MuMMie BeRRy said...

napak muda n chantek...aauwww...

GREENJADE said...

ramping nye kawan.. ;)

Ann Ishak said...

gaya tu dah ada...boleh jadi model nih hiksss

JunAina said...

Bergediks di pagi raya...tu yang buat raya makin happening!

lizz said...

gedik santai namanyer...lawo aper gambo posing gini...

Rai Ourkizuna said...

ko pun da nampak sebaya ngan diorang.. hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

Gedix yg comeyyyyy :)

norhidana miswan said...

gedik lah best... sesekali time raya pun kan... sume selim melim termasuk ko kak... lawo lah posing gitu

Ena said...

gedik pun gedik la ek.. janji ada gambo raya bersama..

Anonymous said...

Hohoho...
Aku xde.. sampai hati x ajak menggedikz sama..
~ana

wahida said...

Ana: tak yah sentap sgt la heh...ko kan gi kedai...raya2 pun gi kedai...hahaha...

eMMe said...

cun cun belaka..
gedik skali skale kan kak ida...

~aSHa~ said...

wah meletop la uols ni...spoting

Angah said...

tapi ko yang paling malatoppp

Wak Gelas™ said...

jelitternyer uolss..ammvoii

akubiomed said...

Sudah comey cuma kurang satu sahaja. Tidak dilekat nombor peserta ratu baju kurung. :-)

Qhaifa Nur said...

cantiklah korang semua posing...

Cik Puan Rara said...

mcm anak anak dara masing2.jelesss~

Nafira usof said...

waaahhh.. melentiks uolls~
cantek baju yang ko pakai~
nampak gojes sgt~

Khai♥Rin : anies said...

ni bkn posinggedik tp posing skt pinggang heheheh jangan mareee

Ema Johari said...

ewah..ewah..bukan main posing lagi