nuffnang advert

Wednesday, August 21, 2013

komen oh komen

Assalamualaikum semua...

rentetan daripada n3 meriahnya lampu raya, aku nak terangkan kat sini, yg katil tu bukan katil anak2 aku ye...korang punya komen, rata2 ingat tu rumah aku, katil anak2 aku...hahaha...
giler korang, aku nak letak lampu mcm tu kat katil anak2 aku, kang kena renjatan elektrik sapa nak jawab...hadoi la...dah terang2 kat situ, aku tulis sumber dari cari.com...lagi korang boleh ckp tu katil anak2 aku...ekekek...

aku rasa kalau korang yg ikut blog aku mmg tau kot, yg aku ni kalau petang2 mmg up n3 copy paste sajer...kebanyakan n3 dari cari.com...bagi nak segarkan mata...kecuali hari Rabu aku up n3 soal jwb agama, pastu Khamis aku up keratan akhbar dari suratkhabar Kosmo...kecuali kalau aku baru balik dari travel, aku akan up n3 pagi petang pasal travel aku tu...n3 lawak jenaka aku akan stop dulu...

lagi satu, kalau aku up n3 petang2 tu, kebanyakan gambar2 tu dah di edit...tapi ada yg komen, "ni gambar edit ni nok, jgn percaya lah" hahaha...mmg lah gambar tu gambar edit, semua org pun tau, aku up benda tu sebab boleh jadik bahan lawak, sporting sikit beb...ekekek....

apa pun, aku hargai setiap komen yg masuk kat blog ni...serius aku hargai sgt2...korang punya komen buat hiburkan hati aku...kadang2 aku ngan hubby gelak2 baca komen korang...hahaha...love korang ketat2 lah!

dulu aku mampu cecah 100+ komen dalam satu n3, tapi sekarang susah sikit la dah...dgn aku yg jarang blogwalking, jarang jengah blog org lain, so, nak dpt komen mcm dulu2 mmg payah la...tapi tak kisah la...komen mmg merudum, tapi bila check kat nuffnang, unique view aku meningkat...ok lah tu kan...

apapun, tengs korang yg tak pernah jemu komen kat sini, walaupun ada jugak komen dari anonymous yg menyakitkan hati, aku malas nak layan komen2 annoying mcm tu, apa susah, aku delete je lah...dah la masuk rumah org tak bagi salam, pastu komen pulak menyakitkan hati, mmg TAK lah aku nak publish kan...hahaha....


so, sekali lagi diulang, katil berhias tu bukan katil anak2 aku okeh...sila jgn salah faham....ekekek...

30 comments:

Mama Vogue said...

Lahaiii..ramai gak yg cakap tu katil anak2 wahida kan..hahahaha
Dah terang2 kat situ sumber cari.com
*pitams*

Fazleyatul Aini said...

haha saya tau sebab pernah tengok kat cari.com jugak

mama maman aka yana said...

nih kes nak komen cepat2 nih.. hehehe

Nurzakiah Hanum said...

macam2 ya gelagat manusia nie

lieyalatif said...

gini ckp le noks...sebenarnye ade pengomen yg masuk tgk2 gambar terus komen...tak bace pun...jenis gini mmg bw semate2 nak kan kujungan balas...tu jd gitu tu noks....

Qashmere said...

Rajin2 le BW tu. Datang ler blog saya. Hahaha promote plak. Takpe take ur time dear

amirah said...

hahaha...kena karen nanti kang...

BungaTulip said...
This comment has been removed by the author.
BungaTulip said...

Kak Wahida,
Belum terlambat lagi kan nak wish selamat hari raya :)

confirm tu bukan katil anak akak, selalu katil yang meriah macam tu katil budak pempuan.

eima said...

hahah mmg dah tau ... kesian sape yg tatau tu ..kekeke

Rai Ourkizuna said...

laa..ada jugak yg tatau ke..? aku mmg tau jadual entry ko tu.. hahaha..

norhidana miswan said...

hheeheh... tp akak kire ramai komen sampai puluh2... dana nk dpt 20 org komen pun pyh...

Khai♥Rin : anies said...

ala kalu betul pun xpe..just utk amik gambar je...pastu cabut balik la lampu tu hehehehee

JunAina said...

Hahahaaa...dah agak tapi kalau buat jugak memang cari nahas le, saja nak mencarik pasal.

akubiomed said...

Komen ibarat nadi kepada blog. :-)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

hahahhahaha...
jue perasan sangat jadual n3 wahida...
sebab hari3 mesti datang kat sini kot...

Nafira usof said...

maybe reader baru kot.. tak biasa ngan n3 lawak2 yang ko slalu post.
takpe.. lama2 nanti dorang akan biasa. hehehe.

Wak Gelas™ said...

mak memey dh fofuler kanns.,ehHhee

Has said...

mesti yg baca x abis trs komen kondem..

Qhaifa Nur said...

semalam ada tengok pasai lampu ni wahida..tak sempat komen..tenet slow pula...

aduh..sekarang ramai dah tahu kan..

Kesuma Angsana said...

hehehe tu lah pasal kdg x baca betul2 kan !

Tina Othman said...

mcm2 kekeke kekadang tak baca komen kot

eMMe said...

Kak Ida, kalo la akak buat camtu, mmg saya gi umah akak nak raya laa...hahahaha....

diana said...

betul la..dulu sehari boleh dapat beratus komen.sekarang ni susah la..saya bw hari2 pun tak dapat gitu dah sebab ramai sangt yang update saja tapi tak singgah komen2...jemu dah dengan bw agaknye..ghehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..ok.noted =)

Angah said...

haha biasala tu,slmat hari raya weiii

ieda immi said...

ahahah biasa tuu dik .. kadang2 mereka x baca pun .. just terus komen keke

lawak kan .. tapi akk tahu dah tuu bukan kat umah ko .. ekkee ;)

Dee said...

hahaha..aku punya komen saja2..biasalah..gurau2 membawa bahagia..

Fiza Rahman said...

Laaaa...mesti sorang tak baca habis kan nok. Sebab dah tertulis kat bawah tu dari cari.com

Ada juga komen anon yg dengki erk. Apa lah masalahnya tu.

Ema Johari said...

agaknya tgk gambar jer...baca tak..