nuffnang advert

Monday, July 8, 2013

setelah 20 tahun

Assalamualaikum semua...

setelah 20 tahun tidak menjejakkan kaki ke Cameron, akhirnya saya sampai lagi...org lain dah macam balik kampung dibuatnya Cameron Highlands ni...kehkeh...

penat baru balik dari Cameron...sampai rumah pukul 11.30 mlm tadi...letihnya.....tapi seronok sgt!!
berkursus di sana selama 3 hari dan sambung bercuti di sana selama 2 hari...dalam 5 hari tu, saya bertukar 3 buah hotel...ko ada sampai bertukar 3 buah hotel? hahaha...
takpelah, nanti2 lah saya cerita...sekarang ni saya penat + ngantuk + bz...



n3 Cameron Highlands bakal menyusul kemudian...
wah, mcm ko pergi oversea je kan, nak tulis banyak2 n3 pasal Cameron ni...hahaha....

35 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syok sambung cuti

Arisha Hoon said...

wahida dah turun berape kilo? nmpk kurus betoi ler skrg..

the malay male said...

seronok lahhhh... hari ni mesti monday blues :-)

lizz said...

samala kiter baru balik outstation penat n hari ni coooti....tu yang best hehe

Fazleyatul Aini said...

saya rasa last saya pergi cameron masa umur 12 tahun kot. tu maknanya kira-kira 14 tahun tak p sana hehehe

Rapunzeel Cikilolo said...

aku suke bace ko review psl bercuti ni...

hehe!

sudipVSsenduk said...

cameron ni kalau pergi sekali-sekala baru best, tapi kalau 20 tahun kira lama benor tu...

wahida said...

arisha hoon: hari tu dah turun sikit, sekarang dah naik balik...huwaaaaaa....

the malay male: tak monday blues lah...cuma ngantuk sikit + bz

fazleyatul aini: sama lah...aku pun pegi last tingkatan satu...13 tahun masa tu...hahaha...

rapunzeel: oh, tq!!

Dee said...

aku tertarik dgn view kat belakang kau tu..amboi..ramai cari spot nak posing2..hehehe..

eMMe said...

syok bab bergambar kat Ladang Teh CH!

♥ Wina ♥ said...

aku tak kisah! buatlah entry sampai 20 pun, aku baca theheheee

kalau pasal CH, lagiiii aku suke!

Fiza Rahman said...

Bestnya. Sampai tukar 3 hotel tu.

JunAina said...

Samalah kita Wahida. Akak gi CH masa zaman anak dara sunti dulu ja...hahaa...

faraherda.razalan said...

Tak suka CH! Menci!

KY Atie said...

KY baru awal tahu ni ke sana, pertama kali sampai...seronok juga

Qhaifa Nur said...

lama tuh tak datang CH wahida...
sure banyak citer ni...

JaSSNaNi said...

lama tul... kalau saya pulak lepas 25 tahun.. sbb waktu gi CH dulu umur 10 tahun, lawatan skolah.. dah umur 35 baru pergi pulok... lama tul..

Forskning Beta said...

masa paling best nak pi cameron hiland masa bulan puasa. sayur, strawberry semua murah tahap gaban. yang penting, tak ramai orang,...

Emy Tak Kecik said...

best kan cameron....aku xde la smpai 20thn...last pergi 2008 hehe...

pakkal la aku x reti drive conar-conar, kalo x aku dah turun naik cameron tu...

Cik Yatt said...

tak pernah pergi..huhu

NM03 said...

kaki aku lenguh lagi beb. tak sempat nak ngurut lagi

Kakzakie said...

Hebat ni wahida 3x tukar hotel dalam masa 5 hari:)

Kazman / Sue said...

tido dulu.... bagus utk kesihatan...

Amanda Suria said...

Selamat kembali....moga dpt rehat yg secukupnya..esok pulun entry eh...

amirah said...

uiiii ramainya umat manusia kat situuu...biler ler nak sampai ke CH nii

Angah said...

woow beh nyeee

Qashmere said...

saya suka ke sini. amat tenang

Munnafendy said...

smp CH best! tp nk menyampai ke sana tu bercinta nyeee lahai...

eh.akak nmpk kurus!

diana said...

makin kurus la..
jeles tengok..lawa tau..
kongsi la rahsia nya..:)

ieda immi said...

mak aihhh 3 otel ...

aah lah tul cakap D .. wa nampak kurussss ... D jeless ! den layiee lah ekke ;)

Kesuma Angsana said...

wah nampak menariklah kat sini... leh cuba len kali ni !

akubiomed said...

Sempat memetik daun teh?

Rinna said...

Syoknyaa lepas kursus sambung plak cuti2 yer.. Cantik.. ku lihat hijau jer..

Khai♥Rin : anies said...

daku akn menjejakimu x lama lg...

jaakechik said...

bestnya gi jenjalan cameron... jaa dah lama dah pergi sana... last pergi masa baru2 kawin hari tu jer..hihi..