nuffnang advert

Friday, June 7, 2013

pemenang GA Jogjakarta

Assalamualaikum semua...
seperti yang dijanjikan, aku umumkan pemenang2 GA FM Jogjakarta
tahniah!!
tahniah!!
tahniah!!
tahniah!!


tempat pertama dan kedua akan dpt FM dan keychain Jogjakarta, dua org lagi yang menang saguhati akan dapat keychain...
kepada semua pemenang, sila email nama penuh, alamat dan no fon kat sini:

arel_121205@yahoo.com


tahniah korang, pada yang tak berjaya tu, aku mintak maaf bebyk, huhu...boleh cuba lagi next GA...InsyaAllah...apapun, terima kasih sudi join GA yg tak seberapa ni...sayang korang..

22 comments:

amirah said...

bestnyaaaa...tahniah tahniah

Fiza Rahman said...

Tahniah buat mereka.

akubiomed said...

Aisey miss lagi. :-)

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...

Qhaifa Nur said...

tahniah buat pemenang...
rezeki buat akak tak ada nampaknya..

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah utk pemenang :D

norhidana miswan said...

tadak ong lah

Sue-Rya Qistina said...

hmmm..xde rezeki lagi la kak. tiap kali akak wat GA, x pernah melekat pulak no saya. hehehehe
xpe2, TAHNIAH kpd semua pemenang!!!

Tihara said...

tahniah semua, tetiba akak terlepas segmen ni..

sudipVSsenduk said...

tahniah :)

sob, sob, sob

diana said...

tahniah padA yang berjaya..:)

My Little Diary said...

tahniah pada yang berjaya tu....
tak merasa aku...huhu

Emy Tak Kecik said...

majukkkk sbb xdpt
ekekekke

check email pelis :)

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah...blom ada rezki rietta nie....

Nafira usof said...

tahniah buat semua pemenang~

dela said...

tahniah!

Amanda Suria said...

Tahniah buat semua...

Amanina Mads said...

tahniah buat pemenang.. :)

~aSHa~ said...

tahniah buat pemenang

Nurzakiah Hanum said...

Alhamdullilah
Pertama kali menang GA ko beb..
suka2... so aku x yah kasi kan pas kat off je
hahhahhahha
thanks beb

♥ Wina ♥ said...

weeee saya menang!

jarang² nak lucky ni, apatah lagi dengan MR. Random ni ehehee

TQ izwa sbb bagitau kat fb & thanks beb..

Lya Colours said...

yeay !!! menang wehehehe. sorry lambat plak baru balik cuti. orang cuti blog pon cuti wehehehe