nuffnang advert

Thursday, June 6, 2013

mahu FM & keychain Jogjakarta?

(N3 MELEKAT, N3 TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH)

Assalamualaikum semua....
lama sudah tak buat GA...last buat masa bulan September tahun lepas sekembalinya dari Medan & Danau Toba...
ole2 dari Semarang takde, sbb terhad sgt FM kat sana, yang ada pun dari Jogja, so, dgn rasa rendah diri nak bagi korang FM dan keychain ni...tak banyak...tapi aku ikhlas nak bagi korang....

 aku ada dua FM Jogja nak bagi korang...
FM yang berlatarbelakangkan Candi Prambanan, stupa Candi Borobudur, Tugu Yogyakarta dan beca yg mana semuanya melambangkan keindahan Jogjakarta...semua gambar2 ni aku pernah masukkan dalam n3 aku sebelum ni...

dan dua pemenang FM akan menerima keychain jugak...ada balance dua lagi keychain tu, aku nak bagi hadiah sebagai saguhati....keychain yg dlm tu ada replika stupa Candi Borobudur...
so, aku mencari empat pemenang la kekdahnya...2 pemenang utama dan 2 pemenang saguhati...

kalau nak join, senang je...

1) mana yg belum follow blog aku ni, sila follow dulu
2) drop komen dlm komen box n3 ini shj...n3 lain, aku tak amek kira
3) tulis mcm ni: 'saya nak FM ni!!'
4) letak url korang cth: http://wahidayatulaswa.blogspot.com
5) GA ni akan tutup pada 06/06/2013 jam 12 tengah malam
6) keputusan aku akan umum pada 07/06/2013, InsyaAllah
7) pemilihan pemenang adalah melalui random.org

contoh mcm ni:
saya nak FM ni!!
http://wahidayatulaswa.blogspot.com

ha, itu aku letak contoh url aku...jgn korang letak url aku pulak...korang letak url korang la...haha...
senang kan, tak payah buat n3 bagai....
selamat berjaya semua...

83 comments:

4feet8 said...

'saya nak FM ni!
a-letterfor-him.blogspot.com

Mek Onie said...

saya nak FM ini!

http://letopkeypad.blogspot.com

Nurzakiah Hanum said...

'saya nak FM ni!
http://anumzakie.blogspot.com

Rai Ourkizuna said...

saya nak FM ini!

http://ourkizuna.blogspot.com

Sue-Rya Qistina said...

SAYA NAK FM NI!
http://suriaqistina.blogspot.com/

fuh kanan, fuh kiri..
harap2 kali ni, ada rezeki :D

Just said...

saya nak FM ni!!
http://www.just2story.com/

NM03 said...

saya tak nak fm ni...








hehehehe

ieda immi said...

saya nak FM ini !!!

http://iedaimmi.blogspot.com/

Puan Awin said...

saya nak FM ni!!

http://sepisorangperindu.blogspot.com/

wahida said...

NM03: ko dah dapat, diam2 sudah...hahaha...

nuyui a.k.a miss YUI said...

saya nak FM ni!!
http://nusha1706.blogspot.com

moga ada rezeki..huhuh

ZaLina BLank said...

saya nak FM ni!!
http://zalinablank.blogspot.com

mama tisya said...

saya nak FM ni!!
http://mamatisya.blogspot.com

Khai♥Rin : anies said...

saya nak FM ni!!
http://aniesandyou.blogspot.com

amirah said...

SAYA NAK FM INI!!

http://amirahabukassim.blogspot.com

caps lock lagikkk..melambangkan betapa naknyaaa...ngee

akubiomed said...

saya nak FM ni!!
http://akubiomed.com

Ismaliana Sulaiman said...

lama x singgah sni..rindu kat ko :)

saya nak FM ni!!!!!

http://damyakaudihatiku.blogspot.com/

JunAina said...

Saya nak FM ni!!!

http://juneaina.blogspot.sg/



kalau tak bagi nanti ahkak akan gigih kumpul duit gi beli sendirik...hahaha...

Neeza.Areef said...

saya nak FM ni!!
http://neezareef.blogspot.com/

:: Cik Viva :: said...

Sy nak FM ni!!
http://cikviva.blogspot.com

Dee said...

saya takde keychain borobdur..saya nak keychain borobudur..boleh tak makcik?

hihihi..all the best uols..good luck..

wahida said...

dee: ko nak join, boleh je kak...kot2 ko dpt saguhati tu...hahaha...awat hang tak beli keychain tu nok?

HaN WarreN said...

Saya nak FM ni!!
http://johnjeninz.blogspot.com/

Tina Othman said...

Saya nak fm ni

Tapi tak dpt copy link blog lah, klu diterima alhamdulilah

My Love said...

saya nak FM Ni...
http://diariliza.blogspot.com

harap2 dapat hehehe... :-)

JaSSNaNi said...

Saya nak FM ni..
http://jassnani.blogspot.com

Fiza Rahman said...

Saya nak FM ni..

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Myra Jay said...

saya nak FM ni!!

http://normj1001.blogspot.com/

norhidana miswan said...

saya nk FM ni!!

http://misshamakeupstore.blogspot.com/

mintak2 dpt lah...

Nafira usof said...

Saya Nak FM ni!!

http://lovenafira.blogspot.com/

nak tambah sket boleh..
saya nak jugak key chain ituuuu.

tq..:P

Rasp said...

mesti ramai join ni....
all the best to all....

Dee said...

xpelah..kasi chance orang lain..jgn tamak haloba..hahaha..

Amanda Suria said...

'Saya Nak FM Ni'
http://suriaamanda.blogspot.com

Tarikh tutup tu birthday aku nok..huhu..

cik eva natasha said...

saya nak FM ni!
http://cikpinkeva.blogspot.com/

Tina Othman said...

Saya nak fm ni!!

Www.tinaothman.blogspot.com

Jue a.k.a Ibu 2F said...

saya nak FM ni!

http://www.anna-jueanna.blogspot.com/

lizz said...

'saya nak FM ni!!'
http://haslizalizz.com/

adianiez AIDA said...

saya nak FM ni!!
http://adianiez.blogspot.com

Angah said...

saya nak FM ni!

http://aduhaianak.blogspot.com/

saya nak jugakkkkk!

Kakzakie said...

saya nak FM ni!
http:zakiepurvit.blogspot.com

key chain pun ok juga:)

Qhaifa Nur said...

saya nak FM ni!!
http : qhaifanurin.blogspot.com

mrs gold said...

saya nak FM ni!!

http://goldilicious.blogspot.com

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...nak jugak...

saya nak FM ni!!
http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com

Forskning Beta said...

saya nak FM ni!!
http://betacemerkap.blogspot.com/

CaDLyNN said...

'saya nak FM ni!!

http://cadlynn.blogspot.com

Lya Colours said...

saya nak FM ni!!

http://lyacolours.blogspot.com/

siti alfakhishah aman said...

harap that day lucky la.. that my besday.. :P

saya nak FM ni..
http://ctalfakhishah.blogspot.com/

~aSHa~ said...

'saya nak FM ni!!'

http://mdm7781.blogspot.com

:: Mrs.Eady :: said...

Saya nak FM ni!!!!

Saya nak FM Candi!!

Saya nak Fm ni!!


www.nurul-izwa.blogspot.com

p/s : aku nak FM candi tu, menarik & unik!! :D

sudipVSsenduk said...

saya nak FM ni!!
http://sudipVSsenduk.blogspot.com

sVs nak FM ni sebab pada tarikh tutup (06/06/2013) adalah harijadi akak!! Kira mcm hadiah harijadi le ni :)

Hazwan Arif said...

saya nak FM ni!!

http://kalampatah.blogspot.com/

Forskning Beta said...

saya buat contest macam ini jugak!

siapa nak hadiah jom jom jom :)

http://betacemerkap.blogspot.com/

fifteen pril said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade jewelries~
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://fifteenpril.blogspot.com/
http://twinscraftlife.blogspot.com

BaTiK_PiNk said...

saya nak FM ni!!
http://seindahmimpiku.blogspot.com

~ yus ~ said...

akak pun naklah FM ini...:)

http://maz-naz.blogspot.com

penDragon said...

saya nak FM ni!
http://noname-kakipanjang.blogspot.com/

Ms. Author said...

saya nak FM ni!!
http://zatasakinah.blogspot.com/

AnneRaini said...

saya nak FM ni!

http://anneraini.blogspot.com

Carl Lesmana said...

saya nak FM ni!!
http://sayaabel.blogspot.com

amiey lee said...

Saya nak fm ni!!
http://amieylee.blogspot.com

Rinna said...

Saya nak FM ini!
http://rinnamanja.blogspot.com

Ema Johari said...

aku nak FM ini

http://www.emarieys.com

Nor Fariha Bt Ahmad Fardun said...

saya nak FM ni!!

http://liteofhappiness.blogspot.com/

Anum Shukri said...

saya nak FM ni!!

http://ladyane79.blogspot.com

zana fahmi said...

Wahida, jgn tinggal kakpb, nak join jugak!!
'saya nak FM ni!!'
http://katahatiku-zana.blogspot.com/

E'in said...

saya nak FM ni!
http://thatsomine.blogspot.com

nak cube nasib gak... hihi

Shima Harel said...

Nk jgk kak FM nie....

iduraz said...

saya nak FM ni!!

link kiter:
http://iduraz.blogspot.com

DB Mall 27 said...


Keyring Souvenir Indonesia Javanese Shadow Puppet Jogjakarta Travel Keychain Key ring. This makes a unique and wonderful gift, souvenir, or to add/start ...

e k i n ♥ y u s r i said...

saya nak FM ni!!

http://queen-of-colors.blogspot.com/

Kesuma Angsana said...

saya nak FM ni
http://kesumaangsana.blogspot.com

AZ Craft Creations said...


Hai..sy ada menerima tempahan kraf felt pada harga yg sangat murah..

http://azcreations11.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/AZ-Craft-Creations/109353639269048

Thanks.. =)

myamyza said...

saya nak FM ni

http://mummymyza.blogspot.com/

Emy Tak Kecik said...

saya nak FM ni
http://aldyst.blogspot.com/

Wak Gelas™ said...

saya nak FM ni!!
http://wakgelas.blogspot.com/

3 lalat said...

saya nak FM ni!!


http://3lalat.blogspot.com/

Cik Yatt said...

saya nak FM ni!!

http://cahayapetunjukku91.blogspot.com/

fazrulnoor said...

saya nak FM ni!
http://fazrulnoor.blogspot.com/


selalu btl jalan indon ek

Makcik Anak 3 said...

Saya nak sangat FM ini

http://suemarni80.blogspot.com/

Makcik Anak 3 said...

saya nak sangat FM ini
http://suemarni80.blogspot.com/

♥ Wina ♥ said...

saya nak FM ni!!
http://myspaceofthoughts.blogspot.com/

ct rahani said...

nk join jugak la.. :)

'saya nak FM ni!
http://ctrahani.blogspot.com/

LadyHas said...

saya nak FM ni
http://haslayla.blogspot.com/