nuffnang advert

Thursday, April 4, 2013

.seribu.

Assalamualaikum semua...

Ini adalah n3 ke 1000 saya...kesian, dah dua tahun lebih blogging baru masuk n3 ke 1000...
macam mana korang yg boleh update pagi petang siang malam tu, sabtu ahad pun hapdet jugak? confuse mak jemah...hahaha....mana korang dapat masa banyak2 mcm tu ha??? lagi satu, ada je idea korang nak hapdet kan...respek betul la... :) 
korang yg update pagi petang siang malam tu mesti n3 dah berapa ribu pulak kan...

takpelah, tak yah nak pening2, saja saya nak ckp yg saya jakun n3 saya dah masuk n3 ke seribu. Eheh.
moh la kita layan sup tulang yg sedap bagai nak giler ni hasil air tangan ibu mertua kesayanganku. Eheh lagi.

48 comments:

faraherda.razalan said...

Adoi, pepagi dah jamu mata aku dgn sup tulang ni. Terliur aku dibuatnya....

mama3heroo said...

wow sedapnyer..he3..tahniah..byk gak tu seribu..kalo entri seribu tu ditukarkan kepada duit..kan byk tu leh shopping.

Nor Iman Hashim said...

sodapnyer....rase cam nak masuk dlm blog nie nak amik sup tue...hehehehe

Hanis Azla said...

kalau cicah dgn roti dgn sup tu mmg mabeles.. tahniah yer utk entry yg ke-1000..

ieda immi said...

mak aihhhh
nie cicah roti sodapp nie ;)

inazamri said...

akak demam ni sgt2 terliur ok

:: Mrs.Eady :: said...

hoiiiii......meliurkannnn!!!

Rapunzeel Cikilolo said...

sedapnye sup...

kalau selsema pun boleh sembuh kalau hirup panas-panas

:)

♥ Wina ♥ said...

oklah tu...aku nie almost 4 tahun blogging tp bru 1179 post...acane tuh?? ahahahhh...

agagagagggaa pagi² dah terliur sup!

SyamimiNazifa said...

sedapnya ;D

Nurulhuda Abdul Latip said...

Amboiii sup tulang yang sedap cicah dengan roti best nii!!! Meh hantar kat batu pahat!

Rasp said...

congrats sis....
me rasanya mau 4, 5 tahun kot baru capai seribu hehehehe...
ater dah sehari 1 je entri...
tu lum masuk time malas, blog bercoti...

huhuhuhuhu terkecur tgk sup mabeles tu....kijammmmm sungguh kijammmmmm :)

Khai♥Rin : anies said...

sy da nk tiga thn, 300 pn lom smpi lg..hehehe
btw tahniah..so kira sup ni meraikan entry yg ke 1k la kekdah nyer yek? ;-)

Lynn said...

Hmm wangi je nampak..terliur lak..hehe

Cik Puan Rara said...

2tahun pon akk hebat.even x byk entry,tp setiap entry best.wow! sedapnya sup.sy suka sup.nk rsipi leh.mtk kat MIL akk.hehehe

NM03 said...

soh mak mertua kau hidang sup ni dan jemput aku

Ummiarissa Mahdi said...

sup tulang buat sendiri lagi sedap dari beli kat kedai...memang nengok pun dah terliur...

p/s:saya tak pernah tahu pun berapa entry saya dah buat...hahaha

atty's said...

salam ida..pegh..tangkap leleh tau , tgk sup tulang..udah le feveret ni..kejam mu

wahida said...

khairin anies: begitulah nampaknya...eheh...

cik puan rara: resepi boleh klik kat side bar aku, klik label 'resepi'...situ ada resepi sup tulang puan normah... :)

HeNRieTTa JoSe said...

yummy....pndainya mak mertua akak masak...mmg nampak sedap...makan sure lebih sedap lgik...terliur la plak...hehehe...

Sue-Rya Qistina said...

pergghhhh..kecur liur tgk sup tu. demam2 camni elok makan sup :D

adarnadzmie said...

syabas ko dik n3 ke 1000...akak tak dernya n3 ciput2 jer...hahaa...gelak pd diri sendiri...

sup tulang ni wallahhhh...sedappp:)

Dee said...

wui..sup tulang..dapnya..weekend ni nak buat lagilah..kalau hujan..kalau panas menu aku lain..hahaha..

MuMMie BeRRy said...

fuhhh sedapnya!!

Ratu Hatiku said...

Tahniah...
Sedapnya sup tu....

amirah said...

sedapnyaaaa wei. tak tahan menengok panahan asmara sup tulang ni. awww...

1000, perghh bnyk gak tu.

Nafira usof said...

kalo ibu mertua, sonang lah!
bulih request jer bila nak makan..hahahaahha.
bertuah punye menantu.

Rinna said...

Mmg feveret sup tulang..nie..sedapnyaa.. :)

Qhaifa Nur said...

memang terbaikkk....
sedapnya..

lizz said...

wei...terliurnyer..nak jugak...hehe

*jap nak tengok entry saya dah sampai angka seribu ke belum...hehe

Daddy Ziyyad said...

jap, aku baru nak kira entry aku ada berapa..hahaha

GreenJade said...

sup tulang ni feveret laki aku..tiap kali blk mesia sure aku kena bersilat tulang2 utk beliau. ahaks

err..bak mai sikit. nangis aku tgk kejelitaan sup tulang MIL ko noks..uhks

JaSSNaNi said...

tak sanggup nak tengok gambor tu.. adoiiii.. laparrr!!!

Has said...

kejam nye n3 ke 1000 nih!!

Che Rosliza Che Mat said...

sedapnya sup tulang...

Bonda Ryan said...

sedapnya sup tulang tuh...kalau ada kicap pedas lagi terangkat nih..huish!

munna said...

tahniah.... munna pun tgh menhitung post yang nak cecah 1000 juga tak lama lagi.... lagi 23 post

akubiomed said...

Ini kalau kena gaya selepas hirup sup mahu tersandar dibuatnya. :-)

diana said...

tahniah...

saya dah 3 tahun blogging entry hari ni yang ke 3148.setahun seribu..hehehh..tahun ni slow dah..

sedapnya sup tulang.lama nak masak nya.tu pasal baik beli je..kan??

as fadhli said...

ya allah meleleh air liur dibuatnya,kekeke

JunAina said...

Ko noks suka goda2 org dgn makanan sedap tau...

Kesuma Angsana said...

KA & anak2 pun suka hehehe

eima said...

ni buat nk import MIL lagi ni .. nk mkn sup pulak.....

Fiza Rahman said...

Mantopppp. TErliur wei.

Aisy Nasiha said...

Dua tahun 1000? Banyak tu.. Saya mula julai 2011, nak masuk dua tahun juga, tapi baru 4++ entry ...haha.. Lagi malas...

aLyNnZ said...

Mak oiiii sedapnyer tgk pic dah tau sedappp..nak2 lagik sup tulang kasih syg mertua..perghhh layan ngan nasi kosong oun bley terangkatttt...

N3 seribuu powerr tuuu..bnyk tuuuu

mama said...

ehem banyaknya dear wat entry..mama ni ada blog lemau je..seminggu sekali pun susah nak buat..maklumlah tuannya selalu je lemau & lembam..tahniah dear.. sedapnya sup tu.. ;)

Amanda Suria said...

x leh tahan wooo....aku suka sup....