nuffnang advert

Friday, March 1, 2013

seringgit kami

Assalamualaikum semua...

duit seringgit ni laki aku dapat...dah berconteng rupa gini...laki aku pun x perasan masa bila dia dapat duit rupa gini...huwaaaaaa...balik2 laki aku dah terkejut tgk duit berconteng mcm ni...nasib baik singgit...kalau sepuluh hengget? huhu...

so, kalau sesiapa rasa nak berkenalan dgn mamat India tu, silalah kol nombor yg tertera....hahaha....

51 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ada ek

Marya Yusof said...

Hahaha...macam2..

:: Mrs.Eady :: said...

harharharharhar.... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

aduh, sbor jela.

4feet8 said...

hehe.. ms berenti kerja tempat lama, x officemate semua tandatgn kat duit kertas sepuluh ringgit..penuh tandatgn n masih sy simpan dlm album..

NM03 said...

kikiki...so sweet!

tampal kat peties la noks, ibarat FM je la... hahahha

Hanis Azla said...

he..he.. tentu katty tu taknak layan ada org nak ngurat dia kan.. itu yg dia tak simpan duit.. ha..ha..

Fadilah Aziz said...

macam macam je..buat love letter kat duit ye..hihi

Rasp said...

hahahahahaha....
kalo mamat tu tulis atas RM100 compom katty tu simpan leklok duit tu....
ni atas RM1 dia tak heran lah kannn hahahahhaahaha

MaMa3HerOO said...

haha..adoii..naseb seringgit kan..

Lya Colours said...

hahaha macam2 peel la

Munnafendy said...

apa barang nk ngorat tulis kat duit singgit...tulis kat not 100 tengok..ada bran??? hahahahaha

lizz said...

siap ader no phone tu...hehe

ainnoraini said...

Seringgit bole la yee...kalo seratus piki byk kali kot...

Dee said...

rasanya org tu suruh simpan buat kenangan..disebabkan terdesak tak cukup singgit tu yg pakai tu..hahaha..

amirah said...

kalo seratus mau kena liquid..hehe..ni kan nak wat cam citer hindustan tu la..ala yg kareena kapoor berlakon tu kan. last2 cam jumpa gak duit tu..hehehe..

Lynn said...

Hahaha..dia promote diri dia kat duit pulak dah..hahaha

eima said...

klu ade sentimental value bakpe die guna .. terdesak kot

:: Mrs.Eady :: said...

beb..thanks sekali lagi bagi aku ikan bilis hitam tu..tu la yg aku idamkan..hehehee..alhamdulillah masih lagi rezeki aku :)

Amanda Suria said...

mengong mamat tu..hahahahahah...

RamRamCute said...

hahahaha...macam tu pun ada...

wahida said...

mrs. eady: oooo, mengidam rupanya...
Alhamdulillah, aku suka dgr ko preggy nok...doakan aku pulak lepas ni..heheh...

Chik Att said...

hahahah ... tanda hati dah di let gooo

Nafira usof said...

hahahahaha.. x minat!

Qhaifa Nur said...

kalau banyak akak sanggup pergi tukar kat bank negara he..he.....

Wak Gelas™ said...

ingatkan kat dinding jamban je ada conteng2 gitu.. ekKKeeek

Mak Wardah said...

Nilah autograf bernilai seringgit....

Kesuma Angsana said...

he he he

GreenJade said...

noks..aku dh simpan nombo mamat tu..kah kah kah

mcm2 pesen convey msg bebudak skg nih

RYS AREESA NASIR said...

Ni dah jadi macam serendipity ni... hu hu... circulate kang jumpa ownernya semula hu hu...

Eye_nee said...

hahahaha...nasib baik akk bukan sister dia..kalau tak terpaksa kena call jugak....

sal-nurbeena said...

sib baik singgit. siap ada no tepon tu

sal-nurbeena said...

sib baik singgit. siap ada no tepon tu

qemaishak said...

haha kebetulan kak, aku baru je dapat duit note RM50 kuar dari ATM hari ni ada conteng nasib baik ngan pensel boleh padam kalau tak nangis la RM50 tu huhu

*lupa nak amik gambar sebab cemas tgk conteng2 haha

Daddy Ziyyad said...

Seelan Paul kot? wakakakka

akubiomed said...

Kalau koyak boleh tampal tetapi kalau berconteng langsung tidak ada nilai.

Azian Elias said...

maybe tgh stress tuu..

nini said...

hahaha...tak pe guna je kat pasar malam...=D

Miss Orchid said...

Haa..macam2.. Saya blogger baru :)

http://orchidhernalee.blogspot.com/. TQ

Tihara said...

haha abang sateeya nama dia..aiyoyo :)

mama said...

ha2x..sempat jugak !!.. ;)

Rapunzeel Cikilolo said...

terpengaruh filem die kot :)

Karukord jagau said...

abes la dh tak laku duit ni....seb baek la jugak singgit je :)

jeBateja said...

untung ko.....ko ada ambil no siri kat duit tu...mana taw naik nombor tu...ahakz

kakchik@ella said...

dia nak suh buat kenangan tuu

miss Fyqa said...

boleh plak mcm tu ek?

huhu..

rindu akak n bca n3 akak! :)

my all said...

Miss fyqa: wah...long time no c u la...apa cer skrg? Rindu ko la fyqa...

ArELeEz said...

dia confuse kot.. xbuleh bezakn duit singgit ngn greeting card. ha3..

mamiraysha said...

Siap ada kata-kata motivasi tu..
Kreatif gak mamat tu ek..

Shasha Mohamed said...

Oooit! Ada lagi ke orang yg conteng duit skrg ni?
Sungguh tak..... betul! ;)

Ema Blog said...

cari gelemer mamat india tu